Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mi jatszodik le bennetek akkor, ha a baratnotok nyiltan kimondja, hogy legyen vege, de meg evekkel kesobb sem engeditek ot el, sajat magatok megalazva ezzel?
A baratno nyiltan elmondja mar nincsenek erzesei feletek, se jo se rossz, tovabb akar lepni, ennek ellenere inkabb megfenyegetve (szettorom a fejed, tonkreteszlek, a csaladodat tonkreteszem, tudom hol laksz stb)
Magatokhoz lancoljatok.
2 eve nincs szex, de meg csok sem, semmi, Nem laktok egyutt (nem hazirobotkent van tartva a no), nincs kozos gyerek, se hazassag. Magatokhoz lancoltok valakit, csak azert, hogy a no ott legyen. De kozben mar nem beszeltek, nem csinaltok semmit egyutt, a no csak a fenyegetesek miatt van veletek, mert fel, de amigy egy mosoly sem hagyja el a szajat.
Ez miert es kinek jo?
Hülye a nő. Már rég fel kellett volna jelentenie ezt a phaszt.
Nem még becsicskulni neki.
-Státusszimbólumnak, hogy lehessen a haveroknak mutogatni, mikor azt mesélik egymásnak, kit hogy dugnak meg.
-Ha van barátnője, meg tudja csalni, ami menőbb nekik, mintha szingliként szexelne.
-Élvezi, hogy fenyegethet
-Remenykedik, hogy később szex és robotolás is lesz
Minden férfi ilyen
Nem minden férfi ilyen.
Én elengedtem a volt barátnőmet.Rosszul esett amikor aznap este fejemhez vágta, hogy csak én tehetek róla, közben meg a haveromra pályázott.
Jó 1 évig azért néha írtam neki és nem válaszolt, most 2,5 év után abszolút nem érdekel mi van vele.
Azóta nem kellek a nőknek... De legalább már van autóm, jogosítványom jó telefonom és épp gondolkodásom.
Korábban csak az exekre ment rá a pénzem nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!