Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, ti mertek fingani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti mertek fingani a baratotok elott? Ha igen, mennyi ido utan? 😅 fiuk, ti ertekelitek, ha a baratnotok nem elottetek pukizik?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 09:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Én se tolom az orra alá, ugyanezt elvárom a páromtól is.

F

2020. ápr. 8. 09:34
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Igen, ez természetes dolog egy kapcsolatban... Csak a kis pitsak nem csinálják...
2020. ápr. 8. 09:35
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Soha nem szoktam hangosan senki előtt, sőt, még akkor sem ha egyedül vagyok. Ha kell, úgy,hogy nem vagyok egyedül, akkor ha meg tudom oldani arrébb vonulok,hogy senki orra alá ne durrantsak.
2020. ápr. 8. 09:36
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Nos én nem szoktam. Nem dráma ha előfordul de megoldom máshogy. Volt olyan kapcsolatom amiben együtt is éltünk mégis sikerült kulturáltan megoldani az ilyesmit.
2020. ápr. 8. 09:36
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyok egy pukis típus, általában ha szükséges, akkor azt a vécén intézem el. Nincs tragédia, ha véletlenül kicsusszan egy galamb, de alapvetően igyekszem elkerülni a másik orra alá durrogtatást.

6 éve élünk együtt.

2020. ápr. 8. 09:39
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Van hogy néha kicsúszik😆 olyankor nevetünk rajta. Direktbe nyilvan nem duttantunk a masik orra alá.
2020. ápr. 8. 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Előfordul, elpoénkodjuk és kész.
2020. ápr. 8. 09:58
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Merek. Együtt élünk, aminek ki kell jönnie, az jöjjön. Az elején kb 2 hónap után neki sikerült véletlenül elengednie egyet, akkor nagyon zavarbajött, bocsánatot kért meg minden, én meg próbáltam azzal is enyhíteni ezt, hogy megmutattam, én is ember vagyok. :D Aztán azóta általános lett.
2020. ápr. 8. 10:02
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Volt olyan kapcsolatom amiben több évnyi együttélés után sem.

A jelenlegi kapcsolatomban kicsit lazább a helyzet. Előfordul, hogy kicsusszan, akkor igazából elvigyorgunk rajta.

Nagyjából mindenről nyitottan beszélünk, kis wc, nagy wc, nem zavartatjuk magunkat, a testünk működik.

Jó nyilván ezt ne úgy képzeld el, hogy ebéd közben megbeszéljük, hogy aznap ki mit alkotott, de pl mindketten elég érzékeny belűek vagyunk és sokszor vannak pocakbajaink. Így hogy mindketten ilyenek vagyunk, valahogy lazább a dolog és nincs annyi kínos sunnyogás, nem az van, hogy amíg itt van nem megyek el wc-re és szenvedek a görcsöktől egész nap (ilyen is volt).

2020. ápr. 8. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, és ezt már tudományos vizsgálatok is alátámasztották, hogy azok a párok akik mernek fingani egymás előtt (most nem az alpári, szándékosan odadurrantok dolgokról beszélek), ott a bizalmi szint magasabb.
2020. ápr. 8. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!