Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti mertek fingani a baratotok elott? Ha igen, mennyi ido utan? 😅 fiuk, ti ertekelitek, ha a baratnotok nem elottetek pukizik?

Figyelt kérdés
2020. ĂĄpr. 8. 09:08
1 2
 11/14 anonim vĂĄlasza:
33%
Én imĂĄdom, ez a fĂ©tisem :) Olyan barĂĄtnƑm van, akinek sok gĂĄz termelƑdik, Ă©s rĂĄjöttĂŒnk, hogy a legjobb mĂłdja megszabadĂ­tani tƑle, ha elkezdem nyalni a popsilyukĂĄt, ettƑl ellazul Ă©s kiengedi a felesleges gĂĄzt. Megvan közöttĂŒnk a bizalmi kapcsolat, hogy mindketten Ă©lvezzĂŒk, Ƒ tudja, hogy nyugodtan elengedheti magĂĄt Ă©s nem zavar a fingja, Ă©n meg egyszerƱen imĂĄdom nyalni Ă©s utĂĄna Ă©rezni, ahogy megkönnyebbĂŒl. Tök jĂł elƑjĂĄtĂ©k, hatalmasakat szoktunk egy-egy ilyen popsi-nyalĂĄs utĂĄn szexelni.
2020. ĂĄpr. 8. 11:02
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/14 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
#11 WOW!! 😛 Mit meg nem tennĂ©k Ă©n is egy ilyen nĆ‘Ă©rt đŸ„°đŸ„°đŸ„°
2020. ĂĄpr. 8. 11:09
 13/14 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Ez komoly? EmberbƑl vagyok ti egyáltalán? O.o Mármint, durva ezt a sok nem pukizós embert olvasni...

NƑ vagyok, de komolyan, kĂ©ptelensĂ©g visszafogni... Nem ĂĄllok az arca elĂ©, de ha kell Ă©s Ă©pp mellettem ĂŒl, akkor ott csinĂĄlom.

Ha mondjuk olyat eszik az ember, akkor képtelenség két percenként kijårni pukkantani, baromsåg.

Az sem zavar, ha a pasi csinĂĄlja. ElpoĂ©nkodunk, fĂșjolunk Ă©s mintha mi sem törtĂ©nne.

Nem bírnék egy ilyen illedelmes kapcsolatban élni. Fizikailag fåjdalmat okoz, ha visszatartom, lehetetlenség... :D

2020. ĂĄpr. 8. 21:11
 14/14 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
A barĂĄtom elƑtt is mertem annĂł fingani, nemhogy most a fĂ©rjem elƑtt. Nem ƱzĂŒnk sportot belƑle, de nem is fogjuk betegesen vissza. Ɛ nem hajlandĂł hajnalban fĂ©lkĂłmĂĄban azĂ©rt felkelni, hogy a wc-n fingjon, ne az ĂĄgyban. Én sem voltam hajlandĂł terhesen 10 percenkĂ©nt wc-re futkosni fingani. Volt olyan nap, hogy minden felfĂșjt. FelnƑtt emberek között nem szabadna ilyen hĂŒlyesĂ©geken fennakadni.
2020. ĂĄpr. 9. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!