Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti mertek fingani a baratotok elott? Ha igen, mennyi ido utan? 😅 fiuk, ti ertekelitek, ha a baratnotok nem elottetek pukizik?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 09:08
11/14 anonim válasza:
Én imádom, ez a fétisem :) Olyan barátnőm van, akinek sok gáz termelődik, és rájöttünk, hogy a legjobb módja megszabadítani tőle, ha elkezdem nyalni a popsilyukát, ettől ellazul és kiengedi a felesleges gázt. Megvan közöttünk a bizalmi kapcsolat, hogy mindketten élvezzük, ő tudja, hogy nyugodtan elengedheti magát és nem zavar a fingja, én meg egyszerűen imádom nyalni és utána érezni, ahogy megkönnyebbül. Tök jó előjáték, hatalmasakat szoktunk egy-egy ilyen popsi-nyalás után szexelni.
12/14 anonim válasza:
#11 WOW!! 😛 Mit meg nem tennék én is egy ilyen nőért 🥰🥰🥰
13/14 anonim válasza:
Ez komoly? Emberből vagyok ti egyáltalán? O.o Mármint, durva ezt a sok nem pukizós embert olvasni...
Nő vagyok, de komolyan, képtelenség visszafogni... Nem állok az arca elé, de ha kell és épp mellettem ül, akkor ott csinálom.
Ha mondjuk olyat eszik az ember, akkor képtelenség két percenként kijárni pukkantani, baromság.
Az sem zavar, ha a pasi csinálja. Elpoénkodunk, fújolunk és mintha mi sem történne.
Nem bírnék egy ilyen illedelmes kapcsolatban élni. Fizikailag fájdalmat okoz, ha visszatartom, lehetetlenség... :D
14/14 anonim válasza:
A barátom előtt is mertem annó fingani, nemhogy most a férjem előtt. Nem űzünk sportot belőle, de nem is fogjuk betegesen vissza. Ő nem hajlandó hajnalban félkómában azért felkelni, hogy a wc-n fingjon, ne az ágyban. Én sem voltam hajlandó terhesen 10 percenként wc-re futkosni fingani. Volt olyan nap, hogy minden felfújt. Felnőtt emberek között nem szabadna ilyen hülyeségeken fennakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!