Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért nem érdemlem többé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért nem érdemlem többé?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon jóban voltunk, de én eléggé bejottem neki, mindig próbálkozott. (én őt sokkal inkább baratilag szerettem) Lehet ott b*ztam el, hogy hagytam egy-két dolgot, hogy megtörténjen, de sosem feküdtem le vele. Más városba költöztem, de megbeszéltünk h tartjuk a kapcsolatot, néha ramirogatott és beszéltünk. Most meg utoljára nem válaszolt egy kérdésemre, később rairtam h ezt most miért, irta h jajj bocsi nem látta, mizu? És azóta nem válaszol :)) én szomorú vagyok mert azt hittem van valami kötelék köztünk de ezek szerint lehet én neki semmit nem értem soha? 20L 24F

2020. okt. 1. 18:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Érdemlem*
2020. okt. 1. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Leráz éppen. Sajnálom, felejtsd el. Nem egyenes ember és nem érdekled. Találsz majd jobbat is. Ha mehsemnezba szitu, úgy is keres majd ő.
2020. okt. 1. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
*mégsem ez a
2020. okt. 1. 18:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez olyan szomorú, pedig az elejen azz hittem én leszek az aki majd lerazza ot, most meg hiányzik. De rajottem, hogy valószínűleg nem a személyisegem miatt akart velem jóban lenni.... Ami így utólag nagyon rosszul esik, mert mindig az ellenkezojet mondta
2020. okt. 1. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, én is a közeljövőben mentem át hasonlón. Szívás...

De majd jön jobb.

2020. okt. 1. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd! Ez most az egódról szól. Te nem voltál szerelmes, csak jól esett, hogy valaki körül udvarolt.Egyrészt biztosan észre vette, hogy barátként kezeled, ezáltal ő is ugyanúgy állt hozzád. Másrészt ebben ennyi volt, kénytelen leszel elengedni. A dolgok változnak.
2020. okt. 1. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem ott b.tad el hogy engedtél 1-2 dolgot. Hanem ott, hogy... vagy nem jól választottál és bedőltél a szép szavaknak. Vagy ott hogy nem mentél az úton tovább...

A pasi azt is hiheti hogy csak szívattad, s lezárta magában a dolgot hogy csak friendzone-ba akarod sorolni. Persze hogy nem fog kézzel-lábbal kapkodni. Új helyre költözött ahol valószínűleg egy csomó új lehetőség nyílt ki előtte. Nem vagytok egy pár, csak barátnak kezel ahogy tetted te is anno. Fordult a kocka ez van, fogadd el hogy ez a hajó már elment.

2020. okt. 1. 18:33
 8/11 A kérdező kommentje:
De en nem akarnék osszejonni vele, de barátként szükségem lenne rá.... És inkább én érzem magam kihasznalva
2020. okt. 1. 18:36
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
S elárulod miért vagy kihasználva??? Ígért neked bármit is? Egyáltalán tudod mit is szeretnél tőle pontosan? Már bocs, ha azt várjon ugráljon körbe miután már ignoráltad a közeledését és gyakorlatilag lapátra tetted - hát azt ne várd.
2020. okt. 1. 18:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Jó, de miért akarja velem megszakitani a kapcsolatot?
2020. okt. 1. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!