Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nő barátságba ez belefér?
A férfi szerelmemnek hív, meg ilyeneket ír, hogy imádlak.
Persze csak akkor, amikor iszik. Józanul teljesen normálisan tudunk beszélni.
Aludtunk már egymásnál, nem nyomult, meg semmi ilyesmi, de valahogy ez nekem kezd fura lenni.
Nem. Ez már nem barátság... Valószínűleg a pasi beléd van zúgva, csak tudja/sejti, hogy nincs esélye, és így akar a közeledben lenni.
Nekem vannak ellenkező nemű barátaim, de ott ilyenek elképzelhetetlenek (ahogy egy velem egyneművel sem csinálunk ilyet..). Egymásnál alvás beleférhet indokolt esetben, ha van valami igazán nyomós oka, pl. külföldről kell ideutaznia, és kell egy nap szállás, vagy valamelyikünk a másik városában ragad valamiért estére, és amúgy az utcán kéne töltenie az estét, stb.
Ráadásul most az szeretné, hogy vegyek magamnak tűsarkút. Soha nem hordtam, nem is akarok. Erre közölte, hogy akkor majd ő vesz nekem. Mi vagyok én, Hamupipőke?
Meg venni akar egy új autót, és az sem biztos, hogy lesz nője, de akkor én ott leszek neki...
Ezen is lestem nagyokat.
Élőben nem nyomol, sőt akkor tényleg úgy viselkedik mint egy barát.
Nem kell neki fix lyuk, bármikor szerez nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!