Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez belefér férfi nő barátságba?

Ez belefér férfi nő barátságba?

Figyelt kérdés

Van egy számomra barát munkatársam. Kedvelem, egy hullámhosszon vagyunk, egyforma a humorunk. Eddig minden oké volt, de az utóbbi időben egyrészt mindig megérint valahol. Vagy a kezemet vagy a hátamat végigsimítja, vagy az ujjaimra teszi az ujjait. Ráadásul folyamatosan faggatózni próbál, hogy miért beszélgetek ennyit vele, miért találom szimpatikusnak, ő egyszerűen nem érti az okát. És még valami. Említette hogy nagyon bejövök pár munkatársának, és a múltkor is nagyon csinosan mentem le hozzájuk látogatóba, és mindig mennyire csinos vagyok.

Ezek a dolgok beleférnek, vagy lehet hogy ő esetleg már többre gondol?

2020. szept. 6. 19:27
A kérdező szavazást indított:
Belefér
Lehet hogy esetleg többet szeretne
38 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Meg fog tekerni, mint Singer a varrógépet. Meg fog hajtani mint Villanymotor a betonkeverőt.
2020. szept. 6. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj a nőkkel, hogy amikor egy pasit friendzone-ba raknak észre sem veszik, hogy a pasi többet akar
2020. szept. 6. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Én biztos vagyok benne, hogy többet akar.
2020. szept. 6. 20:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor jól érzem
2020. szept. 6. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem kezdheted borotválni a puncidat.
2020. szept. 6. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Ó, de aranyos... Hogyaszongya a szavazásnál: "Lehet, hogy esetleg többet szeretne". Nem lehet, biztos. Csak az alkalmat várja, hogy lefektessen, úgyhogy erre tessék készülni. Ha neked belefér ebbe a kapcsolatba a szex, akkor csak hagyni kell, hogy kibontakozzon.
2020. szept. 6. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Sztm többet érez,és akarna tőled valamit.

Ez nem egy sima barátság.

2020. szept. 6. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
86%

Nőknek már észre kéne venniük, hogy a fiú-lány barátságok túlnyomó többsége abból adódik, hogy a férfi egyed többet szeretne a nőtől, a nő tudatosan vagy észrevétlenül kikosarazza, és hát... a férfi mivel épp jobb dolga nincs/még reménykedik, tovább fenntartja a "barátságot". A nőknek meg imponál egy férfi barát, ők simán érdeklődnek olyan férfi iránt is, akitől nem akarnak semmit barátságon kívül. Ritka az olyan férfi, aki olyan nő után kezd el érdeklődni, akihez kicsit sem vonzódik.

/L

2020. szept. 7. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!