Belefér egy igaz barátságba?
Az nem barátság, az haveri kapcsolat. Ha minden nap nem is, de hetente pár alkalommal mindenképpen beszélek a barátaimmal.
Akitől néha akarsz valamit, alkalmanként keresed csak a társaságát az nem a barátod.
Emberfüggő van olyan barátnőm akivel mint a testvérek nőttünk fel utána nem beszéltünk egy évet utána szinte náluk laktam mindig ott voltam. Most megint nem beszélünk majd ahogy az élet hozza. :) Igazi jó barátságba nem fér bele viszont szerintem. Nekünk azért volt meg van is mosolyszünet mert irigység volt a dologba. De én úgy vettem észre hogy nő és nő között más mert ők gyakrabban tartanak haragot. Férfi és férfi könnyebben megbékél elmennek söröznek egyet és kész ha évekkel később találkoznak is a nők bosszúállóbbak. Bár ez is személyiség és habitustól függ.
20L
Bőven belefér. Az igaz barátság attól lesz igaz, hogy érdekmentes, kölcsönös tiszteleten, szereteten alapul. És nagyon ritka.
És éppen az benne a különleges, hogy ha akár évekig el is sodor az élet egy igaz baráttól, mégis, mikor újra találkoztok, ugyanaz a régi érzés előjön. És se az idő, se a távolság nem tudja ezt megszüntetni. Ebben hasonlít az igaz szerelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!