Szerintetek belefér ez egy barátságba két fiú között?
Köszönöm!
Megfogom nézni!
Szerintem belefér. Nálunk a suliban az évfolyamunkon lévő másik osztályban a fiúk szeretik ölelgetni egymást, meg ilyenek. Én ebből nem azt szűrtem le, hogy abból az osztályból akkor 8-10 fiú mind meleg, hanem hogy ők emberek, szükségük van arra, hogy szeressék őket. Egyébként meg ha a lányok járkálhatnak kézen fogva, mégsem leszbik egyből, akkor a fiúk miért ne ölelhetnék meg egymást? Ugyanúgy vannak érzéseik, mint a lányoknak. Ha meg egyenjogúság van, akkor az ne csak arról szóljon, hogy a lányokkal/nőkkel mi van, hanem hogy a férfiaknak se kelljen 0-24-ig keménynek mutatniuk magukat, nehogy másnak higgyék őket. (Ha azok is, akkor se kell őket bántani, a magánügyük.)
Hú, szépen eltértem a témától, bocsi. :'D Mindegy, szerintem belefér, ennyi a lényeg. 17L
Először is az 1. válaszoló szívat téged.
Másodszor: belefér. Abban az esetben, ha tisztázottak a viszonyok. Úgy értem, hogy én pl. lány létemre sem vagyok az az ölelgetős, barátnőkkel összeölelkezős típus. Ha ti olyanok vagytok, akkor rendben van, de mindkét félnek essen jól, hogy hozzáérnek. Amúgy igen, ennyi belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!