Ha a barátom felajánlotta, hogy lemossa a hátam, ezt mire véljem? Úgy érzem, ez még belefér a barátságba, ti mit gondoltok erről? 18f
barátom pedig 17f
Csak szóba került, hogy nehezen érem el a hátam bizonyos részét, és ő meg mondta h szívesen megmossa ott nekem
Az eletben nem jutott eszembe hogy barmelyik baratom hatat mosogassam. Mondjuk en nem vagyok meleg.
De ha benned felmerult hogy ennyi meg belefer ... gondolkozz el ezen.
Es te is gondolkozz el ezen ...
Szerintem meg vagy viccelt vagy valóban felhívás egy kis táncra.
Oké szóba jön, hogy megmossa a hátad. De mikor vagytok olyan szituációban, hogy ez megtörténjen? Közös zuhanyzóban? A többiek elég furán néznének rátok. Vagy úgy hogy otthon beülsz a kádban és ott van veled? Kicsit érdekes szituáció. Na meg, Én imádok a párommal közösen fürdeni, de ha kettesben vagyunk a meleg, párától ködös fürdőben nem csak a másik hátát szoktuk megmosni.
Lány vagyok, szoktunk viccelődni a barátaimmal. De a dolgok jelentős részét nem gondoljuk komolyan. Egy ilyen beszélgetésnek is max annyi lenne a vége, hogy vennék annak a barátnőmnek egy hátmosó szivacsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!