Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha a barátom felajánlotta,...

Ha a barátom felajánlotta, hogy lemossa a hátam, ezt mire véljem? Úgy érzem, ez még belefér a barátságba, ti mit gondoltok erről? 18f

Figyelt kérdés

barátom pedig 17f

Csak szóba került, hogy nehezen érem el a hátam bizonyos részét, és ő meg mondta h szívesen megmossa ott nekem

2015. aug. 10. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha a szappant elejti, ne hajolj le érte.
2015. aug. 10. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Attol fugg te mennyire vagy meleg, mert a baratod ugy nez ki elegge, akkor is ha meg nem tud rola.
2015. aug. 10. 17:03
 3/10 A kérdező kommentje:
szerintetek meleg?? erre én is gyanakodtam, fura volt az ajánlata
2015. aug. 10. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

Az eletben nem jutott eszembe hogy barmelyik baratom hatat mosogassam. Mondjuk en nem vagyok meleg.

De ha benned felmerult hogy ennyi meg belefer ... gondolkozz el ezen.

2015. aug. 10. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Japánban ez teljesen természetes dolog, lehet, hogy onnan van az ötlet. Amúgy szomorú, hogy már egy ilyen gesztust is "lemelegeznek".
2015. aug. 10. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Es te is gondolkozz el ezen ...

2015. aug. 10. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg vagy viccelt vagy valóban felhívás egy kis táncra.

Oké szóba jön, hogy megmossa a hátad. De mikor vagytok olyan szituációban, hogy ez megtörténjen? Közös zuhanyzóban? A többiek elég furán néznének rátok. Vagy úgy hogy otthon beülsz a kádban és ott van veled? Kicsit érdekes szituáció. Na meg, Én imádok a párommal közösen fürdeni, de ha kettesben vagyunk a meleg, párától ködös fürdőben nem csak a másik hátát szoktuk megmosni.

Lány vagyok, szoktunk viccelődni a barátaimmal. De a dolgok jelentős részét nem gondoljuk komolyan. Egy ilyen beszélgetésnek is max annyi lenne a vége, hogy vennék annak a barátnőmnek egy hátmosó szivacsot.

2015. aug. 10. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
47%-os: 5-ös vagyok, és lány. Nem kell osztani az észt.
2015. aug. 10. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Elég b*zis, furcsán néznék rá.
2015. aug. 11. 01:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát én tuti nem hagynám...
2015. aug. 11. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!