Egy új barátom szeretné Ill. felajánlotta, hogy szilveszterezzün együtt, az ő baráti társaságával, ahonnan senkit sem ismerek. Jó ötlet elmenni?
Figyelt kérdés
Félek, hogy nem érezném jól magam
Inkább a többi haverjával lenne én meg amolyan Ötödik kerék lennék
2014. dec. 28. 07:21
1/6 anonim válasza:
Te egy lány vagy? Csak akkor értem az aggodalmat. Sőt, még akkor se.
3/6 anonim válasza:
Nem, inkább ülj otthon a szüleiddel, és monopoliz a húgoddal. Az egy menő szilveszteri program.
4/6 anonim válasza:
Legfeljebb magadhoz veszel egy üveg vodkát, leülsz egy sarokba, és rohadtul leszarod kik vannak ott :D
5/6 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, de még mindig jobb mint a semmi. Sőt, akár kifejezetten jó is lehet.
6/6 anonim válasza:
Ha amúgy van jobb dolgod, saját barátaid, saját terved, akkor szerintem nem éri meg. De ha semmi programod nem lenne, akkor jó ez is. Ha hívott, akkor nyilván nem zavarnád őket, és még jó is lehet a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!