Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi fér bele egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi fér bele egy férfi-nő barátságba?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi és egy nő rendszeresen összejárnak lelkizni, és mindig szigorúan kettesben találkoznak, de elméletileg, hivatalosan nincs köztük semmi több barátságnál, akkor valószínűleg ez így is van, vagy csak nem akarják mások előtt (akár maguk előtt se) felvállalni?
nov. 10. 12:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem ugyanaz fér bele, ami egy férfi-férfi vagy nő-nő barátságba.
nov. 10. 12:53
 2/18 anonim ***** válasza:
9%
Nálam a szex belefér simán. Le tudom választani a figyelmességet/kedvességet/testiséget a szerelmi viszonyról.
nov. 10. 12:54
 3/18 A kérdező kommentje:
1-es, oké, és férfi-férfi/női-nőibe ez beleférne általában? Nem tudom, nekem azt hiszem, nem, de nem rólam van szó.
nov. 10. 12:57
 4/18 A kérdező kommentje:
Bár nyilván nem tudhatom, pontosan mit ért lelkizés alatt az illető.
nov. 10. 12:59
 5/18 anonim ***** válasza:
36%

Na, a "lelkizés" nálam csak addig fér bele, ameddig konstruktív. Például tanácsot kér, fizikális segítséget (megjavítani, átrakodni, beállítani), vagy véleményemet. De ha abból áll ki, hogy önti rám a szarát hogy neki milyen rossz a viszonya XY-nal, igazságtalan a világ, és elvárja a gyűlölködést akkor elteszem a péniszemet normálisabb nőknek.

#2 voltam

nov. 10. 13:02
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

Ha már összejárnak lelkizni, akkor előbb-utóbb megfoganhat bennük az is, hogy nem is lenne rossz járni. Hiszem annyi bunkó pasi/csaj van, ők meg itt vannak egymásnak.

Egyikükben legalábbis megfogan majd ez a gondolat.

nov. 10. 13:06
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
Nem gondolnàm, hogy mindez tisztàn, mindenféle hàtsó szàndék nélkül történik, ugyanis szerintem valamelyik fèl mindig többet lát bele az ilyesmibe-jogosan!...
nov. 10. 13:26
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát mi tinikorunk óta lelkizünk, és nem jöttünk össze.
nov. 10. 13:27
 9/18 anonim ***** válasza:
73%

Amíg nem vonzódik egyik sem a másikhoz szexuálisan.

Ha igen abból előbb utóbb szex lesz, abból pedig több lehet, viszont ha csak az egyik akar többet szexnél az bonyodalmakhoz fog vezetni.

De szexel bonyolulttá válik a barátság.

nov. 10. 13:28
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

Női-férfi barátságra nem képes az emberek 95%-a EQ híján.

Abban a szexualitás nem fér bele, mert az onnan kezdve nem barátság, csak egy hazugság, egy egyszerű mezei szexkapcsolat...

A barátság szakirodalmi és gyakorlati definíciója ezt nem engedi meg.

nov. 10. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!