Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem el ha néha lehoz ismerkedésnél pár intim kérdésével?
Több órákat veszélunk szinte naponta munkárol a napunkrol tervekrol bármirol.
Ezekben a több órákban mindig érint olyan témákat amikkel teljesen lehoz engem az ismerkedésrol is vele.
Pl milyen a fürsőruhám(en hülye azt hittem tervezne velem menni úszni vagy akármi már kezdtem örülni)de csak mert kiváncsi lenne benne a fenekemre es milyenbe lennék.
Vagy pl elképzeli hogy egyutt vagyunk és szeretné ha vakargatnám a hátát meg ilyenek.(hát nekem egyszeruen nincs is nem is lenne gusztusom idegenek hátát vakargatni meg ilyenekhez. Teljesen más lenne pl ha már egyuzt elunk a pasi mos dőz takarit is meg tesz isnértem és akkor oké szivességbol, de hogy egy idegen felé ez belőlem jöjjön nekem abszolut kizárt szinte undorít is..meg amugy inkább a macskákat a puha selymes bundás kisállatokat cirógatnám, mint egy pasit az meg a másik)
vagy pl olyan szexi a hangom énekeljek már egy kicsit, annyira érdekli, vagy küldjek hangfájlt róla.
vagy pl hallja ahogy iszok épp és szexi hallani a kortyolást..
alapvetoen amugy jó vele beszélgetni minden stimmel passzol jo a társasága, de 1-2 ilyen aranyköpéseivel nekem agyoncsapja az egészet. kedvelés helyett bennem undort vált ki, vagy idegesít.
És arányaiban ugyan elenyészők ezek a kérdései vagy témái tehat pl beszélunk 1 alkalommal 2 órát es abbol egyetlen mondata témája ilyen csak, amit félperc alatt lebeszélunk, tehát 0.4% az olyan témái amiktol engem a hideg is kiráz, de olyan szinten lehoz a kedvemről életemrol is, hogy amikor megint látom hogy hív, szinte nehezemre esik felvenni is.
persze el lehet terelni nem erőszakoskodik ilyen témákon, nem akad fent rajta nem kérdezi ujbol, de akkor kesobb meg beszúr mást vagy más hasonló ilyet.
Mellesleg szakitásom óta lassan 1 teljes éve én nem találok egy normális palit se. Ő tűnt eddig egyedul annak aki felé reményeim voltak. Es most engedjem el még ezt is?
Soha nem lesz barátom?
1 év alatt szerinted volt 1 normalis is?
Akkor nem a fentivel vacakolnék meg ezen nyűglődnék.
És meg erre is azt írják engedjem el. Azaz jól látom ezt is. Hogy kuka ő is.
Kiírjam a köviket is mindig?
Ha ezen kívül minden oké (ahogy te is írtad) , én még nem engedném el a dolgot.
Simán meg kéne neki mondani, hogy ez téged zavar.
De tudja. Elmondom. Témá is vált.
De legközelebb meg mást vág be így.
Mint amikor nézel egy filmet es közben 1 perc képkaszakadás van.
Most amikor legutóbb kérdezte milyen a fürdőruhám én hulye tisztára beleéltem magam hogy biztos megyünk majd úszni vagy akármi, azert kérdezi, olyan lelombozó volt, hogy erre azzal folytatta hogy a fenekem érdekli(csak).
Ezt is mondtam neki hogy ó én meg azt hittem strandra akarsz menni meg fejeseket ugrunk majd a vízbe:D
Erre azzal folytatta ő nem szokott fejeseket ugrani. Erre mondtam hogy akkor majd belelöklek:) erre mondta hogy hát akkor úgy már igen:D
És elterelődött.
De amugy mindig mondom jelzem hogy tiszta kiábrándítóak a beszólásai azt is beszúrom sokszor, hogy tegyük már le a telefont ne zsibbassz:D jóéjt.
És tegnap meg már fel se vettem neki inkább.
És elmondtam azt is hogy én utálok vakarászni meg ilyenek. Erre mondta majd ő megmassziroz. Erre mondtam eddig senki nem tudott igy maszirozni hogy jó is legyen én ebbol nem kérek. Meg ha ilyenekre vágyik van pl olyan hogy thai masszázs, biztos jo lehet, menjen oda.én is tervezem amugy.
De erre mondta neki nem jön be, nem jár ilyenekre.
(Mellesleg nincs gusztusom se idegeneket masszirozni cirógatni se. Más lenne szeretve szerelmesen kapcsolatban olyankor néha(3 évente talán egyszer) megerőltetem magam, de amugy meg kizárt.
És átlengi az egészet ezek a sok engem kínzó téma, tehát olyan 1 perces dolgai amikor terelek menekülök hárítok kontrollálnom kell a beszelgetést, mert kb idegesít.
Eddig is volt párkapcsolatom. De azok a pasik nem is ilyen kispályásak.
Millio emlékem élményem van nevetések bandázások szenvedély szerelem bomolások amikor kiállnak mellettem felállnak mögém tekintélyek is meg stb.
Csakhát vége lett.
Es most meg vergődhetek a sok b.fasz nyomival.
19.
Erre ment ki a kérdés, hogy ezt így leírhasd? Ezért kár ennyit vesződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!