Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, melyik tárgy láttán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, melyik tárgy láttán fejeznétek be az ismerkedést a pasival, ha meglátnátok nála?

Figyelt kérdés

A.: Babafotó a tárcájában.

B.: Biztonsági őr igazolvány és jelvény a tárcájában.

C.: Cigi. ELEKTROMOS.

D.: Cigi. NORMÁL.

E.: Öngyújtó.

F.: Bicska. SVÁJCI, SZERSZÁMOS.

G.: DRÁGA, 30M+ autó kulcsa.

H.: Nyugtató gyógyszer. Xanax, Frontin,...

I.: Karikagyűrű.

okt. 30. 14:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Egyik sem (feltéve, hogy indokolt lenne).

A. Saját gyerek/unoka, vagy esetleg keresztgyerek, unokaöcs vagy húg, aki fontos neki

B. Dolgozik. És?.

C/D. Én nem dohányzom, de van családban dohányos, felnőtt esetében mindenkinek jogában áll az egészségével azt csinálni, amit akar.

E. Nálam is van, mert lehet, hogy valamelyik kollégánál pont nincs, vagy nekem kell szalagot perzselni, és nem akarok állandóan kunyerálni.

F. A sima bicskát (feltéve hogy nem juhász) nem igazán értem, hogy miért lenne nála (és nem feltételezem, hogy "rossz arc"), de egy szerszámosnak számos hasznos funkciója van. Plusz pont, hogy felkészült.

G. Olyan szinten nem értek a kocsikhoz, hogy a kollégákat autószín alapján azonosítom be, ha befordulnak melóba. Oké, vannak átfedések (két piros, három szürke, ott lutri, de szerencsére a többieket kizárásos alapon be tudom azonosítani, mert csak nekik van olyan.

H. Felismerte, hogy probléma van, keresett szakembert, és keres megoldást.

I. Na ez trükkös, mert ha házas, akkor nem érdekel, hogy "megromlott a viszony és csak engem szeret". De ha elvált/özvegy vagy más miatt van eszmei értéke nem kizáró ok.

okt. 30. 15:06
 2/15 anonim ***** válasza:
C, D, H, I
okt. 30. 15:14
 3/15 anonim ***** válasza:

biztonsági őr igazolvány VS 30M autó kulcsa.... :D :D :D :D

AHA

Arról tudsz, hogy a nők is dolgoznak, van jogosítványuk, és autójuk is? Csak mondom.

okt. 30. 15:27
 4/15 A kérdező kommentje:

3.

"biztonsági őr igazolvány VS 30M autó kulcsa.... :D :D :D :D"

Nem egyszerre.

Illetve..., tudod hány volt rendőr, katona, nemzetbiztonságis dolgozik őrcégeknél? Nem minden őr félanalfabéta csöves. Mint ahogy nem minden IT-s keres havi 1M+ -t, "hómofiszba", napi 23,5 perc melóval.

okt. 30. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:

Ismerek jónéhány IT-st, nem 23 percet dolgoznak, arról biztosíthatlak.

Egy rokonom egérszart talált a pasija mikrójában, amikor első alkalommal járt nála. Azt hittem azzal folytatja a történetet, hogy beült az autójába (nő, és van saját autója, hű), és hazáig meg sem állt. De nem. Kiszedte szépen az egérszart, aztán még vagy két évig vakarta nála az egyéb fekáliát. Nagy volt a szükség...

okt. 30. 16:19
 6/15 anonim ***** válasza:
H és I, de előtte megkérdezném, hogy mire szedi, ill hogy házas e? Nem szó nélkül hagynám ott ha amúgy rendben vagyunk.
okt. 30. 16:36
 7/15 anonim ***** válasza:

3 lehet biztonsági cége van.

A karikagyürű talán ami nem lenne "oké", de nem csak házasok hordanak.

N 32

okt. 30. 16:39
 8/15 anonim ***** válasza:

A B F H I

De a babafotóra rákérdeznék hogy kié a baba.

okt. 30. 16:40
 9/15 anonim ***** válasza:
B, E kivételével bármelyik. Vagyis a babafotóra rákérdeznék hogy ki az.
okt. 30. 17:08
 10/15 anonim ***** válasza:
G, H, I
okt. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!