A háziorvos adhat olyan tp igazolást, ami tárgy hónapon belüli hét, de nem a betegség után megyek érte?
Figyelt kérdés
Tehát, elkaptam a gyerekeimtől egy vírust, belázasodtam, begyulladt a torkom. Ilyen tünetekkel a covid óta személyesen nem csak telefonon "fogadnak". Meggyógyultam, de a doki azon a héten szabin volt, előtte héten lettem beteg. Tehát előre szólt, hogy összesen 1.5 hét után tudok a tp papíromért menni. Amikor már nem volt szabin, azon a héten csak 7-10ig rendel, de én pont délelőtt voltam a gyárba és munka miatt nem tudtam elmenni. Most éjszakás leszek, úgyhogy reggel munka után tudok menni a papírért.
De ezt nem előre szokta megírni, hanem amikor egészségesen személyesen odamegyek.
okt. 26. 01:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!