2 hétig nem voltam suliban, hogy szerezzek igazolást? Fontos!
Szóval két hétig beteg voltam, de nem mentem el orvoshoz, mivel a szükséges gyógyszerek vannak itthon. Anya írt is nekem igazolást de az osztályfőnök ma kijelentette hogy nem fogadja el és ha nem viszek holnapig igazolást, a jegyzőhöz kell fordulnia. Honnan szerezzek holnapra igazolást?
A háziorvosom ma már nem rendel. :(
Anyukád nem tud bemenni a suliba beszélni?
Velem is előfordult már ilyen.
Én sem mentem el, utálok orvoshoz járni. 2 hetet hiányoztam, amikor mentem, még akkor is eléggé megvoltam fázva.
A rendelőben még jobban megbetegszem, 2 óra várakozás előtt sosem kerülök sorra.
Mindig ugyanazok a gyógyszerek...ha nem szedem akkor is 2-3 hét, ha szedem akkor is ugyanannyi idő alatt gyógyulok meg, sajnos.
Átérzem a helyzeted.
Az osztályfőnökömmel próbált beszélni, de azt állítja csak orvosit fogadhat el és holnap reggel 8-ra le kell adnom, a dokim pedig legkorábban holnap délután rendel.
Esetleg más orvoshoz nem mehetek el igazolásért? Vagy bánom is én, még fizetek is érte, de ha jegyzőhöz fordulnak 2 hétért már súlyos következmények vannak. :(
Kemény dió, de végülis a saját butaságotok miatt van ez.
Egy szülő egy tanévben max. 3 napot tud igazolni. Ha beteg vagy első nap mész a dokihoz igazolásért. Ha Nagyon jó fej utólag is ad, de de 2 hétre, ahhoz tényleg nagyon jófejnek kell lennie. Más megoldásod nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!