5 hétig Angliában vagyok, hogyan szerezzek barátokat? Unatkozok.
Figyelt kérdés
Nagy baj, ha nem tökéletes az angol tudásom? 17/L2014. júl. 24. 17:29
1/5 anonim válasza:
nem hinném, hogy nagy baj. a kint élőknek sem tökéletes az angoltudásuk. barátkozni meg úgy barátkozz, ahogy itthon tennéd, menj el szórakozni, sétálni, nézelődni, aztán majd alakul
3/5 anonim válasza:
dehogy baj:) kétszer is voltam kint angliában,egy-egy hetet.nagyon barátságosak az emberek,simán a boltban az eladók is szóba elegyedtek velem,én is megszólítottam sok embert.kedvesek,és úgyis megértik akkor is,ha nem tökéletesen beszélsz angolul.te sem néznél le egy külföldit(gondolom,vagy annyira intelligens),csak mert hibásan beszél magyarul.
nyugodtan menj el szórakozni,keresd a szimpatikus emberek társaságát.nem olyan lenézőek az emberek,mint itthon.
4/5 anonim válasza:
Nem baj, nekik nem az a fontos, hogy ezt a mondatot most present perfectbe kellett volna raknod, hanem hogy megértik, amit mondasz! ;) Egyszer voltam kint, tényleg az eladók is lazán szóba elegyednek veled, és haverkodnak. Az meg, hogy külföldi vagy, még plusz pont is! Könnyen megszólíthatsz valakit, utána már csak témát kell találni! Elmagyarázná-e, merre van a szupermarket? Tud-e valami jó szubenírboltot/éttermet/szórakozási lehetőséget a környéken? Esetleg megkérdezheted, hogy ha van ideje, lenne-e kedve megmutatni? Mondd el, milyen szép a városuk, vagy csak kezdj el dumálni valamiről. :) Aztán majd alakul! :)
5/5 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nincs angol tudásom, ha ez vigasztal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!