Hogyan/hol szerezzek új barátokat? 14/F (többi lent)
Kezdj egy codozni, vagy wowozni
2014. ápr. 13. 19:34
2/14 A kérdező kommentje:
Nem csoda, hisz a wow az élet...
2014. ápr. 13. 20:17
4/14 A kérdező kommentje:
De nem tehetek róla h nem érdekelnek ezek a játékok...
A fiúk kb ezekről tudnak beszélni: játék, sport(főleg foca), autók-motorok
Namost ez csak egy általánosság. Első körben: téged érdekel ilyesmi? akkor minden sarkon a spanjaid várnak kb...:D Ha nem akkor más a szitu... De mondom, csak egy közös téma kell és kész, az ilyen retkes kockákkal ne foglalkozz, ők elvannak egymással neked nem kell velük spanolnod. Régebben én is játszottam, van sok kocka ismerősöm is, nincs vele baj, de ha abbahagyod a játékot inkább fárasztó, mint jó, ha ilyen ismerőseid vannak...:(
Csajokkal amúgy mit csinálsz? Miről dumálsz? Támpontot adhat..:)
2014. ápr. 13. 21:38
6/14 A kérdező kommentje:
Az osztályban a csajokkal (meg amúgy is) bármiről tudunk beszélgetni, amire épp terelődik a beszélgetés. Sokkal megértőbbek,és számíthatok rájuk :D de a fiúk... akármit mondok vhogy szóba kerül vmi játék és én kikerülök a beszélgetésből :/ hogy mi érdekel? Hát velem tényleg bármiről ellehet beszélgetni de csak 1 témáról (játékok) nem tudok mindig beszélgetni. Szeretem ha egy beszélgetés nem egy dologról szól mindig, hanem sokszínű xD remélem így érthető
Kezd el sportolni valamit (pl kosár , úszás tényleg bármi amilyen lehetőség van és amihez kedved is van) és ott megpróbálhatsz új barátokat szerezni. Esetleg nem az osztály hanem az évfolyamtársaiddal beszélgetni.
2014. ápr. 14. 18:36
8/14 A kérdező kommentje:
Sporttal az baj h már sportolok, de nem mernék elmenni máshova, nagyon félek az új társaságoktól, főleg mert picit túlsúlyos vagyok (bár alig látszik) :/ ráadásul elég ügyetlen vagyok labdajátékokban, bár a röpit szeretem :D
Mondanám, hogy barátkozz velem, de én is lány vagyok.
Egyébként én is utálom, jogy csak "kocka témáról" lehet beszélni a számomra ellenkező nemmel.
Az öcsém most 13 éves és mióta a számítógpen lóg azóta a kapcsolatunk is rosszabb :(
L/14
2014. ápr. 15. 09:53
10/14 A kérdező kommentje:
Nyugi, semmi baj h lany vagy :D am, azzal nincs baj ha vki kocka, de h csak errol tudnak beszelni eleg szuk latokorre enged kovetkeztetni xDDD am Te Budapesti vagy? :D
Kapcsolódó kérdések: