Hogyan/hol szerezzek új barátokat? 14/F (többi lent)
Figyelt kérdés
Alapvetően nincs gondom a barátkozással, mindig nyitott próbálok lenni. Az osztályomban viszont csak lánybarátokat tudtam szerezni, az összes fiúval csak a kockulásról lehet beszélni amivel nem igazán tudtam/tudok azonosulni,pedig próbáltam. A sulin kívül szinte nincs is barátom, a volt osztálytársaimmal nem tartom már a kapcsolatom, az edzésen sincsen sok olyan akivel jóban tudnék lenni. A suliban nagyon sokat bántanak azzal hogy csak lány barátaim vannak, pedig mindig nyitott, barátságos vagyok mindenkivel. Sztem nem kéne teljesen megváltoznom (ezesetben kockának lennem :D) hogy fiúbarátaim is legyenek... Mostanában amúgy is zárkózottabb lettem emiatt... Tippeket kérnék :D2014. ápr. 13. 19:10
11/14 anonim válasza:
Nem, mert vidéki.:) ,ha tőlem kérdezed (#9-es voltam) De ne off-oljunk.
12/14 anonim válasza:
Miért kéne olyannak lenned, mint a többi srác? Úgy éld az életed, ahogyan te jól érzed magad. Ha a lányokkal szeretsz barátkozni, akkor tedd azt, és ne foglalkozz azzal, mit mondanak mások!
13/14 anonim válasza:
Keress egy túra csapatot.A mi sulinkban van egy ilyen,s elég jól össze hozza az embereket,főleg minket srácokat.Sok idő van beszélgetni is,ami mondjuk egy sportnál( pl:úszás) nem nagyon valósul meg.
14/14 #Anna# válasza:
figyelj én lány vagyok és legtöbb/legjobb baratom fiukbol all :DD es őszintén még vannak olyan fiúk akik nem csak a wow-rol meg a cod-rol tudnak beszélni.probalj velük hülyülni,valami teljesen más témában és lehet felnyitod a szemüket hogy nem csak kockulni kéne mert van más is az életben:DD
csak egy tanács :) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!