Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Honnan "szerezzek" igazolást?...

Honnan "szerezzek" igazolást? Miért nem fogadja el az orvosit?

Figyelt kérdés

(lehet rossz kategoriában van)már a 3.szülői igazolásom megtelt,az orvosit pedig nem fogadja el tőlem a tanárom,de amikor beteg vagyok akkor honnan legyen igazolásom? azt mondta a tanár nem hiszi el hogy ennyiszer vagyok beteg.

nem is egy városban van az iskolánk meg ahol lakom és van ugy hogy apának reggel kell dolgoznia menni vagy kell neki az auto és nem birok bemenni!(busz nem megy már) de amikor beteg vagyok akkor ne vigyek neki igazolást? akkor meg ki hivja a gyermek jolétiszolgálatot,vagy menjek be 39fokos lázzal?

nem értem ezt a tanárt.. mit mondjak neki? és milyen igazolást vigyek be?

2015. febr. 16. 22:18
 1/4 Vilcsianyuja válasza:
85%

Olyan nincs, hogy nem fogad el egy eredeti, orvosi pecséttel ellátott igazolást. Nem is hinném, hogy a betegségekkel lenne a probléma, hanem inkább ez az "apának reggel kell dolgoznia menni vagy kell neki az autó és nem bírok bemenni". Ez most mi? Ha apukád napirendje épp úgy alakul, akkor nem jársz suliba, és kész? Szerinted ez így rendben van? Mi az, hogy nem megy már busz? Nehogy már aznap hajnalban derüljön ki, hogy apukád el tud-e vinni suliba, vagy nem. Előre tudod, nem? Akkor hajrá, korán kell kelni, hogy elérd a buszt, vagy koleszba kell menni.

Amúgy apukád helyében se hagynám ezt. Jó, egy-egy rendkívüli esetben, de max. 1x egy évben. Neked meg már elfogyott a három szülői igazolás.

Szóval ha beteg vagy, menj orvoshoz, gyógyulj meg, és vidd az igazolást a tanárnak. Ha meg nem vagy beteg, és nincsenek méteres hótorlaszok az úton, akkor menj suliba. Így a tanár se fog veled szívózni.

2015. febr. 16. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért, amikor nincs autó, elindulhatnál időben az iskolába, amikor pl van még busz.

Nem ártana egy szülői beszélgetés a tanároddal.

2015. febr. 16. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Kötelező elfogadnia az orvosit!

Nincs joga mérlegelni, hogy tényleg beteg voltál-e. Ez az orvos dolga, nem a tanáré!

2015. febr. 16. 22:48
 4/4 megadeth18 ***** válasza:

1) ha reggel megy dolgozni, akkor te miért is nem tudsz vele menni, hogy kidobjon egy buszmegállóba?

2) Nézd már meg google mapsen, hogy hol van a legközelebbi forgalomban lévő buszmegálló, mert ha 5km alatt van, akkor b azdmeg gyalogolj!

2015. febr. 16. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!