2 hétig nem voltam suliban, hogy szerezzek igazolást? Fontos!
Figyelt kérdés
Szóval két hétig beteg voltam, de nem mentem el orvoshoz, mivel a szükséges gyógyszerek vannak itthon. Anya írt is nekem igazolást de az osztályfőnök ma kijelentette hogy nem fogadja el és ha nem viszek holnapig igazolást, a jegyzőhöz kell fordulnia. Honnan szerezzek holnapra igazolást?
A háziorvosom ma már nem rendel. :(
2015. jún. 4. 12:56
11/14 anonim válasza:
Köszi a lepontozást, végülis tényleg baromi nagy hülyeséget mondtam azzal, hogy a szülő 3 napot igazolhat...
12/14 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezet küldtem.
És ha még sosem voltam nőgyógyásznál akkor most bárhová beállíthatok? Tudom hogy minimális az esélye, hogy így láttatlanban adna igazolást de szeretném megpróbálni.
2015. jún. 4. 13:43
13/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezen miért te görcsölsz? Anyukád volt elsősorban a hibás, hogy 3 nap helyett 2 hetet igazolt le. Ez legyen az ő problémája, meccsezze le ő az osztályfőnökkel, igazgatóval, vagy az orvossal. (vagy talán mégsem ő igazolta le azt a 2 hetet és nem is tud róla, hogy hiányoztál?)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megoldódott. Anya felhívta a dokimat és kiderült, hogy tart ma tanácsadást, szóval beugrottunk hozzá és megírta az igazolást. :)
2015. jún. 4. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!