Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, melyik tárgy láttán fejeznétek be az ismerkedést a pasival, ha meglátnátok nála?
A.: Babafotó a tárcájában.
B.: Biztonsági őr igazolvány és jelvény a tárcájában.
C.: Cigi. ELEKTROMOS.
D.: Cigi. NORMÁL.
E.: Öngyújtó.
F.: Bicska. SVÁJCI, SZERSZÁMOS.
G.: DRÁGA, 30M+ autó kulcsa.
H.: Nyugtató gyógyszer. Xanax, Frontin,...
I.: Karikagyűrű.
A, amennyiben társkeresőn ismerkedtünk meg, mert ott balra húztam mindenkit, aki a gyerekkérdésre azt írta, hogy van már gyereke. Szóval ha hazugságon kapom, az baromi gáz. (és nekem kicsit az is, ha nem a saját gyereke / nem ő neveli, de annyira szimbiózisban van vele, hogy a tárcájában van)
D. a dohányszagtól hányingerem van
I. (hadd ne mondjam, miért)
D, H, I
Nem dohányzom, és nagyon utálom, ha valakinek cigiszaga van. Az elektromos nem zavar, annak nincs szaga (nem az iqos-ra gondolok, hanem a rendes elektromos cigire, amiben folyadék van).
Nyugtatókat szedő, pszichésen instabil pasi nálam offos, ezért elnézést kérek minden érintettől, csak volt már pár ilyen kapcsolatom, kösz, elég volt.
Karikagyűrű meg elég egyértelmű.
Mondjuk a kérdés részemről amúgy is elméleti, férjnél vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!