Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem el ha néha lehoz ismerkedésnél pár intim kérdésével?
Több órákat veszélunk szinte naponta munkárol a napunkrol tervekrol bármirol.
Ezekben a több órákban mindig érint olyan témákat amikkel teljesen lehoz engem az ismerkedésrol is vele.
Pl milyen a fürsőruhám(en hülye azt hittem tervezne velem menni úszni vagy akármi már kezdtem örülni)de csak mert kiváncsi lenne benne a fenekemre es milyenbe lennék.
Vagy pl elképzeli hogy egyutt vagyunk és szeretné ha vakargatnám a hátát meg ilyenek.(hát nekem egyszeruen nincs is nem is lenne gusztusom idegenek hátát vakargatni meg ilyenekhez. Teljesen más lenne pl ha már egyuzt elunk a pasi mos dőz takarit is meg tesz isnértem és akkor oké szivességbol, de hogy egy idegen felé ez belőlem jöjjön nekem abszolut kizárt szinte undorít is..meg amugy inkább a macskákat a puha selymes bundás kisállatokat cirógatnám, mint egy pasit az meg a másik)
vagy pl olyan szexi a hangom énekeljek már egy kicsit, annyira érdekli, vagy küldjek hangfájlt róla.
vagy pl hallja ahogy iszok épp és szexi hallani a kortyolást..
alapvetoen amugy jó vele beszélgetni minden stimmel passzol jo a társasága, de 1-2 ilyen aranyköpéseivel nekem agyoncsapja az egészet. kedvelés helyett bennem undort vált ki, vagy idegesít.
És arányaiban ugyan elenyészők ezek a kérdései vagy témái tehat pl beszélunk 1 alkalommal 2 órát es abbol egyetlen mondata témája ilyen csak, amit félperc alatt lebeszélunk, tehát 0.4% az olyan témái amiktol engem a hideg is kiráz, de olyan szinten lehoz a kedvemről életemrol is, hogy amikor megint látom hogy hív, szinte nehezemre esik felvenni is.
persze el lehet terelni nem erőszakoskodik ilyen témákon, nem akad fent rajta nem kérdezi ujbol, de akkor kesobb meg beszúr mást vagy más hasonló ilyet.
Mellesleg szakitásom óta lassan 1 teljes éve én nem találok egy normális palit se. Ő tűnt eddig egyedul annak aki felé reményeim voltak. Es most engedjem el még ezt is?
Soha nem lesz barátom?
Az is lehet, hogy ő ezt szexinek gondolja azért mondja. Elmondtad egyáltalán neki, hogy szerinted ezek a dumái nem vonzóak? Ha nem honnan tudhatná, hogy téged ez zavar?
Ha minden mas klappol akkor én beszélnék vele, mielőtt szó nélkül lapátra tenném.
Hát jelenkeg még addig jutottam el, hogy nem birom felvenni a telot neki es vissza se birom hívni.
Én jeleztem már neki, irtam hogy simán visszavesz nem erőszakoskodik a témán, simán lazán témát vált, halad tovább nem akad fent.
De legkozelebb is lesz még egy hasonló "aranyköpése".
Néha mikor örülök ha hív, olyan mintha képen vágna azzal hogy ha ennyire örülsz nekem, akkor majd vakargathatnád is a hátam..persze ezt nem mkndja így csak nekem igy jön le. Pl.mikor örömmel mesélek vmi sztorit erre bevág "cserébe" egy ilyet.
Olyan érzesem van hogy en minel jobban megnyílok vagy megnyílnék, azzal párhuzamban kezdenének jönni ezek, amik miatt helybol fújom a visszavonulókat is..
Mintha nem hagyna kibontakozni vagy en nem tudom. Hanem "lent tart" nehogy veletlen kialakuljon bármi is, merr ha nekem tetszik is valami(tetszim hogy hiv beszélunk velem van mentálisan már hiányzott szinte), akkor egybol kérésekkel jön, olyanokkal amik meg neki tetszenének..amikkel agyoncsap mindent bennem, ha pislákolna is vmi.(amiket irtam példákat)
Nehéz elengedni. És ezzel egyuttal kijelenteni azt, hogy nincs egy normalis pasi sem, beteg az összes. Ez rémisztő. elvégre eddig mindenkit offolnom kellett mert egyik ezért tikkes másik azert, harmadikkal ez a baj 4.el az. En meg itt vagyok parlagon a bolondok bolygóján..
Mellesleg en kapcsolatban is utálok pasikat vakarászni meg cirógatni. Az nálam max csak szivesség ha mert jofej segitokesz igazi társ akkor nyilván szeretetbol megteszem. De az is szökőéves nálam.
Bakker de hogy a pasiknak erre kéne egy nő tenyleg. Aki leápolja cirogatja maszirozza főz neki, meg lehetoleg észre se venni nincs talp alatt se nincsenek rossz szokásai, nem zavar sok vizet..
Hát vmit lehet mégis ki kell préselnem majd miert nem voltam elérheto. Vagy nem tudom.
Kamuzok majd vmit.
"És ezzel egyuttal kijelenteni azt, hogy nincs egy normalis pasi sem, beteg az összes."
Szereted kollektíven elítélni a különböző csoportokat, igaz-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!