Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találok ilyen férfit?
Sziasztok,
Soha nem csináltam ilyet, de elegem van a pàrkapcsolatokból.
Hol tudok szerintetek szexpartnert találni, olyan férfit, aki nem kérdez, nem akar szeretni, csak élvezzük egymást.
Mielőtt bedobjàtok, nem akarok olyat, aki ismer.
Ne ismerjen, csak velem szexel, más nőkkel nem. De nincs érzelmi kapcsolódás.
Van ilyen?
Egyik hülyeségből a másik hülyeségbe ugrasz. A 8 és 16 flottul leírt mindent.
Nekem volt az első barátom után volt pár szexkapcsolatom, mert nagyon ki voltam bukva érzelmileg. Ami a 16-os leírt az mind adott volt. Felejtsd el a bújást, csókolózást. Volt olyan pasi azt mondta neki a csókolózás intim csak a leendő feleségét csókolja meg. Sosem arról volt szó, hogy nekem jó legyen mindig a pasikról szól mindent. Pár alkalom után ki is égtem ebben abba is hagytam, mert ezzel is csak magam kínoztam.
Tudod mi kell neked menj el szakemberhez aki helyretesz segít irányt mutatni megismerni önmagad. Szeresd meg önmagad becsüld meg magad. Szar alakokat választasz és ezt a mintát kell megváltoztatnod nem pedig újabb baromságot csinálni. Amilyen embernek tűnsz aki szeretkezést meg csókokat ölelést ír az nem való szexkapcsolatra.
Kérdező te csak menekülni akarsz a saját árnyékodtól. Nem fog sikerülni. A férfiak fele ( ha nem több) úgy fog veled bánni mint egy riheronggyal és mivel te egyáltalán nem becsülöd meg saját magadat így engedni fogod aztán nemhogy padlóra kerülsz (mert most vagy ott) hanem a padló alatt leszel. Ha pedig ki tudja hányadik szexpartner után végre ki fogod a normálisabbat még abba (is) "bele fogsz zúgni" (mint a nőket kihasznaló senkikbe) és ha nem lesz kölcsönös megint szívni fogsz.
Nem menekülni kell mert nem tudsz. Menj el szakemberhez ha sehogy se tudsz magadon segíteni mint írta #26 inkább. Semmi értelme annak amire készülsz.
#26 Teljesen igazad van.
Vagy egy érzéketlen, önző ember miatt fogsz szenvedni, vagy pedig te fogsz szenvedtetni valaki mást azzal, hogy sehová sem vezet a kapcsolatotok, hiába van veled már hónapok óta, elfecsérelt időnek és lelkileg rombolónak fogja érezni.
Ha van viagrád és nem vagy túl randa írhatsz.
Ha csinos vagy és művelt akkor tápszer nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!