Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találok ilyen férfit?
Sziasztok,
Soha nem csináltam ilyet, de elegem van a pàrkapcsolatokból.
Hol tudok szerintetek szexpartnert találni, olyan férfit, aki nem kérdez, nem akar szeretni, csak élvezzük egymást.
Mielőtt bedobjàtok, nem akarok olyat, aki ismer.
Ne ismerjen, csak velem szexel, más nőkkel nem. De nincs érzelmi kapcsolódás.
Van ilyen?
Hosszútávra nem biztos, hogy Neked megfelelőt találsz! De biztos itt is kapsz sok üzenetet,akik csakis Téged akarnak!
Még akár bepróbálkozhatsz rossz kapcsolatban élőknél is!
Elég sok pasi képes érzelementes szexkapcsolatra és így előre tisztázva a helyzetet, talán sikerrel is járhatsz!
Drukkolok Neked, hajrá ...
Akkor olyat vadász,aki külsőre és belsőre sem fog meg!
De Te se hagyd magad ellágyulni, hanem kitartóan és elvszerűen vidd végig amit szeretnél!!
Anno én is kerestem hasonlót, de mivel sosem találtam rá, így feladtam...
13:
35 vagyok
Nem fog menni. Én is ilyesmit kerestem (részben hasonló okból), nem egész 1,5 év után végleg feladtam. A férfiak nagyon szarul állnak hozzá/kezelik ezt.
Ne is álmodj bújásról, csókról, gyengédségről, szeretkezős jellegű szexről stb. Ingyen prostinak néznek, akivel bárhogy bánhatnak, bármit megpróbálhatnak bevállaltatni vele, bármit megengedhetnek maguknak vele szemben. Mert nem komoly, úgyhogy akkor nem is kell viselkedni szerintük... Egy alapvető tiszteletet sem nagyon adnak meg, neveletlen, érzéketlen, bárdolatlan tahó módjára kommunikálnak és viselkednek. Ha netes ismerkedés, akkor még pluszban képeket is kéregetnek, szexchattel meg kamerán keresztül egymásra masztizással nyaggatnak. Nem érdekli őket semmi más, csak hogy nekik jó legyen, minél jobb, minél "extrább". Ha bármi miatt szólsz, akkor meg örülhetsz, ha minden további nélkül offolnak, és nem hordanak el előtte mindennek.
Szvsz. ugyanolyan lehetetlen erre jó partnert találni, mint kapcsolatra.
17: tévedsz.
Soha nem volt kalandom, csak komoly kapcsolatom és vannak vágyaim ugyan, de nehezen vágok ebbe bele. Ismerőssel nem menne, ahhoz túl gátlásos vagyok.
#15:
A 35 már nagyon fincsi... ;-)
Mondtam, írj, beszélgessünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!