Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jönne be ez a lehetőség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jönne be ez a lehetőség?

Figyelt kérdés
A férjed benne lenne, hogy amikor havi 1 alkalommal felutazol Pestre munkaügyben pár napra, akkor más férfiakkal is ismerkedj, szexuális kapcsolatot létesíts.
nov. 7. 12:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Engem elkezdett izgatni a cuckold, neki meg lenne egy jó estéje, jó pár éve együtt vagyunk már.
nov. 7. 12:54
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém ilyen kapcsolatban van, csak nem tud róla.
nov. 7. 13:00
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha örül neki a párod és te is, nosza, rajta!
nov. 7. 13:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

#7 "Másrészt nem értem, ha nem érdekel titeket, minek válaszoltok."

Miért, csak akkor lehet válaszolni, ha bejön ez? Plusz ha a párom ebbe beleegyezne, akkor az marha kiábrándító lenne. Aki szeret, az nem akarja a kedvesét mással tudni.

#2 vagyok

nov. 7. 13:03
 15/25 anonim ***** válasza:

Komoly veszélye van annak, hogy elveszítitek egymást. De amikor felmerült az ötlet, már azóta sincs biztonságban a kapcsolatotok.

Akit elengednek, az nem kell (nagyon), tehát vége a közelségnek, stabilitásnak, biztonságnak, minden "házastársi" kapcsolatnak, gyakorlatilag a 2 személyre kötött házasságnak.

nov. 7. 13:05
 16/25 anonim ***** válasza:
11. De ha a nő pesten dug, akkor abból Te mit látsz?
nov. 7. 13:11
 17/25 A kérdező kommentje:

"Miért, csak akkor lehet válaszolni, ha bejön ez?"

Másképp sok értelme nincs.

Nem is szoktál más férfiakról fantáziálni?

nov. 7. 13:18
 18/25 A kérdező kommentje:

16.

Elég egyelőre, ha megtörténik. Utána mesélhet róla.

nov. 7. 13:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

#17 "Másképp sok értelme nincs." - Már ne haragudj, de hadd legyen már véleményem.

"Nem is szoktál más férfiakról fantáziálni?" - Nem, soha. Szerelmes vagyok a Kedvesembe, imádok Vele lenni, mint írtam. Pont letojom a többi palit.

#2, 14 vagyok

nov. 7. 13:22
 20/25 anonim ***** válasza:

18 -"Elég egyelőre, ha megtörténik. Utána mesélhet róla."

Ő mondta, hogy szeretne mást? Ha elküldöd, vége lehet (vagy már vége) köztetek.

Megbeszéltétek, és szívesen menne mással? Szívesen beszélne róla neked, a férjének?

Én nem szeretnék ilyesmit (nő vagyok), de ez a ti dolgotok, nektek legyen jó.

nov. 7. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!