Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jönne be ez a lehetőség?
#7 "Másrészt nem értem, ha nem érdekel titeket, minek válaszoltok."
Miért, csak akkor lehet válaszolni, ha bejön ez? Plusz ha a párom ebbe beleegyezne, akkor az marha kiábrándító lenne. Aki szeret, az nem akarja a kedvesét mással tudni.
#2 vagyok
Komoly veszélye van annak, hogy elveszítitek egymást. De amikor felmerült az ötlet, már azóta sincs biztonságban a kapcsolatotok.
Akit elengednek, az nem kell (nagyon), tehát vége a közelségnek, stabilitásnak, biztonságnak, minden "házastársi" kapcsolatnak, gyakorlatilag a 2 személyre kötött házasságnak.
"Miért, csak akkor lehet válaszolni, ha bejön ez?"
Másképp sok értelme nincs.
Nem is szoktál más férfiakról fantáziálni?
16.
Elég egyelőre, ha megtörténik. Utána mesélhet róla.
#17 "Másképp sok értelme nincs." - Már ne haragudj, de hadd legyen már véleményem.
"Nem is szoktál más férfiakról fantáziálni?" - Nem, soha. Szerelmes vagyok a Kedvesembe, imádok Vele lenni, mint írtam. Pont letojom a többi palit.
#2, 14 vagyok
18 -"Elég egyelőre, ha megtörténik. Utána mesélhet róla."
Ő mondta, hogy szeretne mást? Ha elküldöd, vége lehet (vagy már vége) köztetek.
Megbeszéltétek, és szívesen menne mással? Szívesen beszélne róla neked, a férjének?
Én nem szeretnék ilyesmit (nő vagyok), de ez a ti dolgotok, nektek legyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!