Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb 25-30 körüli és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb 25-30 körüli és feletti párnál azt látom, hogy csak beérték egymással és legalább az egyik simán váltana (vagy megcsalna) ha jönne a lehetőség. Miért?

Figyelt kérdés
Most értem oda, hogy több talán a 25-30 körüli és feletti ismerősöm az életben, mint az alatti. Léteznek néha emberek, akik számukra őszintén vonzó emberrel kerülnek kapcsolatba és néha ez kölcsönös is. Olyankor néha őszintén megvan a vágy a másikkal maradni és az ember elégedett tud lenni a párjával. De én darabra a legtöbb emberen és kapcsolaton azt látom, hogy az emberek csak beérték egymással és különböző (anyagi okok, társadalmi elvárások, családalapítás vágya és nehogy kifusson az időből, jobb valakivel lenni, mint egyedül) és hasonlók miatt vannak együtt egymással. Legalább az egyik, de néha mindkét félnél van, hogy nem vonzódnak őszintén fizikailag és szexuálisan a párjukhoz és ha jönne az életükbe egy számukra valóban vonzó, rájuk vágyó ember, akkor gondolkodás nélkül szakítanának vagy megcsalnának. Bár a csóróbbak többször vannak együtt anyagi okokból, de alapvetően azt látom igaz ez társadalmi osztálytól és (részben) anyagiaktól függetlenül minden típusú emberre. Tehát jómódúbbak is vannak így együtt bőven, nem mindenki csak albin akar spórolni. Ez miért van így?
2023. okt. 11. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Mert a 30-40 nél nem igy lenne?a legtobben mással lennének mint a saját párjuk.
2023. okt. 11. 11:15
 2/18 anonim ***** válasza:
32%

Jó reggelt!

Az egész élet erről a "BEÉREM VELE, MERT EZ VAN, OSZT' JÓ NAPOT." dologról szól. Ez az élet, de minden téren.

- Sosem lesz New York-i ügyvédi irodád.

- Sosem lesz Ferrarid.

- Sosem lesz Toscana-i szőlő birtokod.

- Sosem lesz a csajod XY. (XY = Dua Lipa, Kati néni a 12-es matek tanárnőd, az a kis tini finomság a 3. ról,...)

De!

Lehetsz ügyvéd Budapesten, lehet Ford Mustang-od, lehet nyaralós a Balaton parton, és lehet egy dugható csajod.

Vagy lehetsz művezető a gyárban, lehet Fiat-od, lehet egy évben 2 hét nyaralásod, és lehet a csajod a Kati a sarki turkáló eladója.

És ettől is lehetsz boldog, vagy bepiálva álmodozhatsz a modellekről, sportkocsikról, Tahiti-ről,...

2023. okt. 11. 11:25
 3/18 anonim ***** válasza:
37%

Nem 2.

Az en barátom csak azokkal van akik neki a legjobbak akibe szerelmes aki megfogta.

És en is olyanokkal vagyok aki a szerelmem mindenem tetszik is kemia is van.

Soha nem volt egyikunk se még nincs ló alapon párja.

2023. okt. 11. 11:48
 4/18 anonim ***** válasza:
*egyikünknek se
2023. okt. 11. 11:49
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Azért egyre többen vannak egyedül, főleg nők, akiknek ez nem felel meg és inkább a minőségi független életet választják.
2023. okt. 11. 11:51
 6/18 anonim ***** válasza:
3. Szerelem és kémia létrejöhet a kisboltos Kati iránt is, de ha nekem a nagybetűs "TÖKÉLETES NŐ", akiért meghalnék ha kell Zsuzsa volt, a gimis tanárnőm, akivel elvesztetem a szüzességem, és akivel nem lehet közös életünk, akkor mit csináljak?
2023. okt. 11. 11:52
 7/18 anonim ***** válasza:

6# Az nem a tökéletes nő.

A tökéletes az az aki neked kell és lehetsz vele es egyutt "repkedtek".

2023. okt. 11. 11:55
 8/18 anonim ***** válasza:
7.-re. Baromság. Attól lehet neked valaki/valami tökéletes, hogy nem lehet a tiéd. Pl.: nekem a munkámhoz jó lenne egy bizonyos gép, tökéletes lenne, de sosem lesz rá lóvém.
2023. okt. 11. 12:00
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha vkinek az a tökeletes akit meg se kaphat az nem tul magas léc.

Es akkor gondolom az ettol irtózatosan boldog is akkor. Nem?

Nekem az a tokeletes aki oda is all mellém és tetszik is vonz is meg sorolhatnám.

2023. okt. 11. 12:24
 10/18 anonim ***** válasza:

Ha vkinek elég a plátoi es az neki tokeletes akkor ö boldog.

Nekem marhára nem itt kezdodik az hogy ki a tökeletes nekem. Minimum aki előttem áll es nem a tv ben lesem🤣

2023. okt. 11. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!