Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalna-e,ha adódna rá lehetősége?Szerintetek?
Figyelt kérdés
Párommal volt egy kis veszekedésünk és azt mondta "ha megcsalnálak,akkor sem az XY-nal"(nevet direkt nem írtam)Szerintetek megcsalna, ha úgy van, mert szerintem igen,de ő állítja, hogy én félreértettem azt amit mondott. Szerinte ez azt jelenti, hogy sosem csalna meg!!!Szerintetek???2022. okt. 29. 17:22
1/5 anonim válasza:
Nem akarsz ebbe egy kicsit többet gondolni, mint ami valójában van benne???
Nekem ez gyanús, hogy túlreagálod.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is.
En is amikor győzködöm a párom mikor feltekeny vkjire, hogy hű vagyok, csak ő kell, néha pkusz érvként mondok olyanokat is, hogy pl de nézz már rá hogy néz ki!a fenének se kéne. Ne legyél már féltékeny.
És ez PLUSZ ÉRV.
De kükön kiveszi, hogy jah csak azert nem mert ugy néz ki? Es ha vonzó lenne?
Az érveimbe mindig beleköt. Pedig ezek az érvek csak azert vannak mert az neki kevés hogy de szeretlek hű vagyok soha nem csalnálak meg. Semmit nem érnek a szavaim ha féltékeny ezért már logikai érveket is bevetek.
De azt is kiforgatja🤦♀️
4/5 anonim válasza:
En arra válaszoltam hogy szerinetetk azt jelenti h sose csalna meg?
Erre irtam h sztem igen.
(3)
5/5 Noren1989 válasza:
Szerintem csak fel akart b-szni idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!