Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalnád férjedet ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalnád férjedet ha lenne rá lehetőséged!?.

Figyelt kérdés
Lány.
2022. okt. 22. 14:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Simán.
2022. okt. 22. 15:09
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
2022. okt. 22. 15:16
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

Többre értékelem magam minthogy csak ugy odavessem magam bárkinek.

Házas nőként meg csak használgatnának mint vmi szeretőt vagy lyukat. Nekem ez kösz de nem.

2022. okt. 22. 15:53
 4/17 anonim ***** válasza:
38%
3. Megcsalni annyit jelent, hogy valaki mindent megad neked, de te máshoz is eljársz. Ha otthon nem kapsz meg szinte semmit, akkor miért megcsalás ha mástól kapja meg az ember? Válás nem opció.
2022. okt. 22. 16:32
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Többre tartom magamat, és őt is annál, minthogy ilyen megalázó helyzetbe hozzam mindkettőnket. Ha probléma van, megbeszéljük, megoldjuk. Ha nem megoldható, válunk, de emberek maradunk sőt, gerinces, becsületes emberek.
2022. okt. 22. 17:30
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem, annál belevalóbb csaj vagyok, nem félek szakítani, ha nem kerek a kapcsolat és nem lehet megoldani. Nem fogok azért hazudni meg külön erőfeszítéseket tenni, hogy benne maradjak egy kapcsolatban, amivel nem vagyok elégedett (mert ha az vagyok, nem lépek félre).
2022. okt. 22. 17:40
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem lenne boldogság egy rossz kapcsolat+pótlék.

Valakinek ennyi elég az életből nekem nem.

2022. okt. 22. 17:52
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Lenne rá lehetőségem bőven. Nem éltem és nem is élek vele. Minek? Egyetértek a korábbiakkal, nekem nem boldogság energiát fektetni egy rossz kapcsolat fenntartásába, hogy aztán még én legyek a gerinctelen fél, aki hűtlen.
2022. okt. 22. 18:24
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

Soha

Akinek férje van az nem lány

Asszony

2022. okt. 22. 18:29
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2022. okt. 22. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!