Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb 25-30 körüli és feletti párnál azt látom, hogy csak beérték egymással és legalább az egyik simán váltana (vagy megcsalna) ha jönne a lehetőség. Miért?
De nekem ezek nem opciók.
Aki szabadon ölel felvállal bàrhol barmikor na az már kapizsgal vmit.
Volt olyan is hogy csak lefekudtem egy sráccal masnap megbúgy mutatott be egy munkatarsanak hogy " a párom".
Na itt kezdodik az hogy vki érdekel e.
Es nem ott hogy juj nem mer írni este mert olyankor ott az asszony.
Nem azt írom a tökéletesre kell várni (bár ha megtaláltad érezheted úgy, hogy ő a tökéletes), csak valaki olyanra, akire ha ránézel őszintén tudsz vonzódni hozzá.
1. Ki írta, hogy nem? De, gondolom 30-40-nél is így lenne. Csak én még 27 éves vagyok és ahogy írtam most értem el oda, hogy a legtöbb ismerősöm is hasonló korú vagy idősebb. És mondjuk a 18 vagy 23 éveseknél annyira ezt még nem látni. Ők inkább egyedül maradnak, várnak az igazira, stb. Később pedig már nem. Mindegy, hogy 30 vagy 40 éves.
5. Igen, több nő van egyedül, mint 30 vagy 50 éve. De a legtöbb ember még most is kapcsolatban van és megállapodik egy bizonyos kor után. Még 20 vagy esetleg 25 évesen könnyebben mondják azt többen, hogy még várnak a tökéletesre, de nagyon sokaknál eljön az a pont mondjuk 25-30-35 között, amikor mégis megállapodnak egy számukra nem őszintén vonzó ember mellett. És ez most nemtől független. 20 évesen könnyen mondja azt dacosan valaki, hogy ő csak a számárral tökéletessel, aztán 35 évesen mégis a legtöbb ilyen megállapodik egy olyannal, akihez nem vonzódik. És nem azt mondom tökéletesnek kell lennie a másiknak, csak hogy legyen meg az őszinte alapvető vonzalom. És sokszor még ez sincs meg.
Ha abból indulok ki, hogy az exnek mindegy csak legyen kihez bújni és mindig kitöltse valaki a rendelkezésre álló teret akkor helytálló a megállapítás.
Inkább senki mint még egyszer rosszul választani vagy megelégedni valakivel.
15.
Várhatsz az igazira, de mit teszel, ha ő éppen házas? Vagy annyira csóró, hogy éhen dögölnétek? És tudom, hogy ezért itt a Gyakorin anyázás jár, de ott a biológia meg az idő, azaz majd 30 vagy, és ha akarol gyereket...vagy 2-3-at, akkor bele kéne húznod!
Mellesleg a párkeresés szempontból a mai emberkék elég ostoba faXok.
Miért? Mert ilyeneket látok, hallok, olvasok, hogy:
- A Béla nem diplomás, és hiába keres 600-at, nem kell.
- Kati??? Az 65 kg.!!!
- Joci cuki, de fiatalabb 8 évvel. :(
- Tomi? Az egy mamahoteles lúzer.
- Sári nem jó, túl magas, 180 cm..
- Sándor nem jó, túl alacsony, csak 180 cm..
- Lali jó lenne, de vidéki, én meg nem fogok odaköltözni.
- Vera elvált, kinek kell?
- Roland egy vén pedo, 32 évesen az előző csaja 19 volt, fújjj!!!
- Dezsőkének nincs jogsija.
- Bálintnak kicsi, hogy meri elővenni azt a 17 centis izécskét, de nem?
- Hajni műnő, szilikonos a csecse, biztos khururva is.
- Zoli szóba sem jöhet!!! Mérleg!!! Érted??? A jósnőm megmondta, hogy rontást hoz a családomra is.
...
...
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!