Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jönne be ez a lehetőség?
Figyelt kérdés
A férjed benne lenne, hogy amikor havi 1 alkalommal felutazol Pestre munkaügyben pár napra, akkor más férfiakkal is ismerkedj, szexuális kapcsolatot létesíts.nov. 7. 12:17
21/25 anonim válasza:
Annyira érdekel a cuckold fétisű pasik lelki világa! Milyen gondolat alapján jut el ide, milyen gyerekkora volt , mit kompenzál stb... -iénál magadról hogy jobban megértsem a miértjét?
22/25 anonim válasza:
"Miért, csak akkor lehet válaszolni, ha bejön ez?"
Másképp sok értelme nincs."
Pedig de. Mennyire jönne be? Semennyire.
23/25 anonim válasza:
21, azt olvastam, hogy annyira rettegnek a megcsalástól, hogy így "elébe mennek". Betegesen félnek ettől és folyamatosan. Az agyukban az van, hogy bármikor, amikor nem látják a párjukat, az épp csalhat.
Ha viszont *tudják*, hogy most tényleg X helyen van és csal, akkor megnyugszanak, mert amitől féltek, bekövetkezett, de tudnak róla.
Nagyon érdekes amúgy.
Hogy gyerekkorukban mit basztak el bennük, azt nem tudom.
24/25 anonim válasza:
23
Hm ez érdekes.
Volt nekem is betegesen féltékeny korszakom, de bele haltam volna ha látom a férjem mással szexelni. Nemhogy még izgasson is.
25/25 anonim válasza:
Küldd el hozzám, úgy meqqúrom szétspriccel mindent a punája, aztán hallgathatod tőle hogy csak az én farkam akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!