Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jönne be ez a lehetőség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jönne be ez a lehetőség?

Figyelt kérdés
A férjed benne lenne, hogy amikor havi 1 alkalommal felutazol Pestre munkaügyben pár napra, akkor más férfiakkal is ismerkedj, szexuális kapcsolatot létesíts.
nov. 7. 12:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Annyira érdekel a cuckold fétisű pasik lelki világa! Milyen gondolat alapján jut el ide, milyen gyerekkora volt , mit kompenzál stb... -iénál magadról hogy jobban megértsem a miértjét?
nov. 7. 13:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Miért, csak akkor lehet válaszolni, ha bejön ez?"

Másképp sok értelme nincs."

Pedig de. Mennyire jönne be? Semennyire.

nov. 7. 14:37
 23/25 anonim ***** válasza:

21, azt olvastam, hogy annyira rettegnek a megcsalástól, hogy így "elébe mennek". Betegesen félnek ettől és folyamatosan. Az agyukban az van, hogy bármikor, amikor nem látják a párjukat, az épp csalhat.

Ha viszont *tudják*, hogy most tényleg X helyen van és csal, akkor megnyugszanak, mert amitől féltek, bekövetkezett, de tudnak róla.

Nagyon érdekes amúgy.

Hogy gyerekkorukban mit basztak el bennük, azt nem tudom.

nov. 7. 14:41
 24/25 anonim ***** válasza:

23

Hm ez érdekes.

Volt nekem is betegesen féltékeny korszakom, de bele haltam volna ha látom a férjem mással szexelni. Nemhogy még izgasson is.

nov. 7. 15:35
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Küldd el hozzám, úgy meqqúrom szétspriccel mindent a punája, aztán hallgathatod tőle hogy csak az én farkam akarja.
nov. 7. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!