Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy fiúval közölni, hogy nem szeretné vele tartani a kapcsolatot mivel kiderült róla, r***a?

Figyelt kérdés
nov. 5. 07:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondod neki, ez lenne a helyes megoldás.
nov. 5. 08:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Ismerkedtek? Nem tartozol neki elszámolással, egyszerűen csak leépíted, hogy nem tudsz vele kapcsolatban hosszútávban gondolkodni, és kalandot meg nem szeretnél. Ha intelligens, akkor vágni fogja, mi a szitu és lekopik. Ha nem, akkor meg végképp nehogy a képébe vágd a származását, mert akkor kitör a vére, és lehet, hogy a tied is :D
nov. 5. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Ebben mi a rasszizmus? Olvassatok már utána a fogalomnak.
nov. 5. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Rasszizmus = Olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külső vagy belső tulajdonságait kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.

Ha nem gondolod alsóbbrendűnek a romákat, akkor nem vagy rasszista. Ettől még ne legyen már kötelező összejönni velük. A személyes preferenciáknak semmi köze a rasszizmushoz.

nov. 5. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ameddig ez ki nem derült, addig minden jó volt vele.

Szerintem mondd ezt: "ne haragudj, de egy előítéletes bunkó vagyok, ennél te sokkal jobbat érdemelsz."

nov. 5. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:

A kérdező nem rasszista, a rasszizmus ennél sokkal durvább dolog.

Bár ez a "kiderült róla", nem igazán világos, ez így első látásra nem volt egyértelmű?

Én is azt javaslom - bár nem tudom, milyen ez a kapcsolat - kezdd el leépíteni és ha rákérdez, akkor megmondod neki, h bocs de nem érzed a kémiát, nem erre vágysz, stb.

nov. 5. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!