Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy fiúval közölni, hogy nem szeretné vele tartani a kapcsolatot mivel kiderült róla, r***a?

Figyelt kérdés
nov. 5. 07:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rasszista, de elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha...
nov. 5. 07:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Roma lenne? Ha a kommentet nem olvasom el sose fogom tudni mire gondoltál. Miért kell kicsillagozni? Ha nem akarsz ilyen emberekkel ismerkedni akkor nem ismerkedsz. Megírod neki ne haragudjon de más felkeltette az érdeklődésed.
nov. 5. 07:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván a cigók nem szeretik ha emiatt lesz gondod velük. Találj ki valamit. Fontosabb most a tanulásod vagy munkád nem fér most bele neked egy kapcsolat. Akármi.
nov. 5. 07:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell magyarázkodnod, egyszerűen megírod neki, hogy nem tudsz vele elképzelni egy kapcsolatot vagy nem vágysz jelenleg párkapcsolatra.
nov. 5. 07:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyetemet végeztem, és nem akartam senki etnikumát megsérteni, ezért írtam ki a csillagokat, mivel ez etikailag sértő lehet mások számára.
nov. 5. 07:38
 6/16 anonim ***** válasza:
13%
Rasszista vagy ha amiatt nem adsz neki esélyt mert roma. De persze tudasd vele, hogy nem érzed amit kéne szóval máshol keresgélsz.
nov. 5. 07:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem illenék össze.
nov. 5. 07:57
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
Lehet tisztán, azaz elmondod, hogy rasszista vagy és lehet diszkréten, szépen leépíted, nem reagálsz üzenetre (avagy csak ritkán), nem szervezel közös programot, amit pedig javasol, lemondod
nov. 5. 07:59
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
Tehát rasszista vagy, mert ha magyar lenne összejönnél vele
nov. 5. 07:59
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Megértelek kérdező nekem sem pálya a roma pasi...
nov. 5. 08:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!