Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka hogy a 40-50-éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy a 40-50-éves, jó karban lévő, érett nők jönnek be?

Figyelt kérdés
30f

nov. 3. 19:56
1 2 3
 21/26 Grizesteszta ***** válasza:
54%

Kerdezo, hogy neked miert az 50 feletti jon be, azt nem tudom, de hogy a tomegnek miert, azt sejtem.

En kozelebb vagyok a 60hoz, mint az 50hez, de jok a genjeim es nagyon odafigyelek magamra. Engem gyakran leszolitanak fiatalabb pasik, es amikor elobb udvariasan, de ha kell, skkor durvan is elhajzom oket, mindig az a vegso tromf: oruljek, hogy ennyivel fiatalabb ficko bukna ram, a ven szatyorra... Ilyenkor csak vigyorgok, mert korombeli, de igen eleteros es fitt parom van, nem vagyok raszorulva keretlen "udvarlokra". De a legjobb az volt, amikor megjelent a parom, es a fiatal 30asnak az arcara volt irva: o is latja, hogy emellett a ferfi mellett o nem rughat labdaba.:) Szoval s 30 koruli fickok sziszik, hogy a "hamvassag" illuzioja minden hatranyt kompenzal.

nov. 25. 12:57
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

Tehát nem az 50-es nők kellenek, hanem az 50-es nők teste. Használatra. Óriási a különbség! Aztán nem is a szimpla 50-es nők teste, hanem a brutálisan ritka, 30-as külsejű 50-es test.

Most ezek után hadra kellene es i előtted, vagy azok előtt akik dugási kényszerük miatt ezzel jönnek elő?

nov. 25. 13:41
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert a fiatalabb csajok bénák…

Se szexelni nem tudnak, sem stilusuk…rossz a generacio. Csak az erdekli oket milyen nagas vagy..betegegek..

dec. 3. 07:33
 24/26 anonim ***** válasza:
61%
A negyvenes értelmes nőknek meg férjük és családjuk van. Velük nem igazán fogsz szexelni. A maradék vagy karrierista aki kilóra megveszi a legjobb pasikat, vagy defektes, tele lelki sérülésekkel. 50 felett meg ott a klimax. Meg nézzél már rá a 40 feletti nők külsejére... Pontosan ugyanaz az arány mint a 40 feletti férfiaknál. Na meg 2-3 iskolás gyerek és a háztartás mellett nem azon biceg a bokájuk, hogy egy idegen kanos tajparaszttal dugjanak. Jó, az igaz, ki milyen kultúr körökben mozog, meg kinek milyen az ízlése.
dec. 3. 15:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Néha nekem is vannak ilyen gondolataim... ha ez jön be hát ez jön be, kinek mi az esete. A 12 éves meg a 80 éves már gáz lenne, de két felnőtt 30-50 évesen az nem ugyanaz a tészta.
dec. 21. 14:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy egy jó karban lévő 40es vagy 50es könnyű préda. Ők nem mozdulnak minden lúzerre, többnyire van aki figyel rájuk. Tudják mit akarnak és tudják hol keressék. Kurogatásra vágyó ifjakat annyira nem keresnek.
dec. 31. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!