Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy a 40-50-éves, jó karban lévő, érett nők jönnek be?
Kerdezo, hogy neked miert az 50 feletti jon be, azt nem tudom, de hogy a tomegnek miert, azt sejtem.
En kozelebb vagyok a 60hoz, mint az 50hez, de jok a genjeim es nagyon odafigyelek magamra. Engem gyakran leszolitanak fiatalabb pasik, es amikor elobb udvariasan, de ha kell, skkor durvan is elhajzom oket, mindig az a vegso tromf: oruljek, hogy ennyivel fiatalabb ficko bukna ram, a ven szatyorra... Ilyenkor csak vigyorgok, mert korombeli, de igen eleteros es fitt parom van, nem vagyok raszorulva keretlen "udvarlokra". De a legjobb az volt, amikor megjelent a parom, es a fiatal 30asnak az arcara volt irva: o is latja, hogy emellett a ferfi mellett o nem rughat labdaba.:) Szoval s 30 koruli fickok sziszik, hogy a "hamvassag" illuzioja minden hatranyt kompenzal.
Tehát nem az 50-es nők kellenek, hanem az 50-es nők teste. Használatra. Óriási a különbség! Aztán nem is a szimpla 50-es nők teste, hanem a brutálisan ritka, 30-as külsejű 50-es test.
Most ezek után hadra kellene es i előtted, vagy azok előtt akik dugási kényszerük miatt ezzel jönnek elő?
Mert a fiatalabb csajok bénák…
Se szexelni nem tudnak, sem stilusuk…rossz a generacio. Csak az erdekli oket milyen nagas vagy..betegegek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!