Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka hogy a 40-50-éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy a 40-50-éves, jó karban lévő, érett nők jönnek be?

Figyelt kérdés
30f

nov. 3. 19:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%

Húha! Lassan már ott tartunk, ahogy öregszenek a nők, annál jobbak! 😂😂😂 Mi lesz még itt 10 év múlva! 😂

Bizonyára a változó korban olyan feszes a bőr, annyira csak a szex körül jár az eszük! 😁

nov. 7. 11:00
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
12: sok nő mondja, hogy a 40-es éveiben felszabadultabbak lettek és jobban élvezik a szexet.
nov. 7. 11:19
 13/26 anonim ***** válasza:
25%

Nézetek szét a 45 feletti nők között az utcán és a társkeresőkön. 42 évesek 50+-osnak néznek ki, +10, +15kg túlsúly majdnem mindegyiket, beöregedett arc, széles csípő, keskeny vállak... Tényleg b+, sokkal kívánatosabbak mint a 20 évesek. 😂

Meg lehet itt sértődni, meg le lehet pontozni. 100-ból jó ha egy hoz némi színvonalat, de ez sem baj, nem 45 felett kell játszani a szexi szupernőt. Az meg csak egy dolog, hogy sok az igénytelen pasi, ez sok nő szerencséje, mert így még elhitethetik magukkal hogy mennyire kívánatosak.

Tudnék mutatni jó nőt 45 felett, csak hát azt elérni picit melós dolog. Sport, étkezés, alázat, öltözködés, értékrend... Ezek hiányában kedves búval bacott, itt magadat valaminek tartó gyk-s nő, neked marad a lepontozás felemelő érzése, meg a gondolat hogy a körte alakú, combos, vastag bokás külsőd mennyire szexi. Persze a magad fajta pasik között bizonyára az, de ilyenkor légyszi se a minőséget, se a szexiséget ne keverd bele.

nov. 7. 11:37
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok igénytelen csak egyszerűen rajuk gerjedek [áll fel] a legjobban.

Nem viccből írtam hogy a :jó karban lévők.Engem a körte szerű csecs, kicsit megereszkedve meg pont hogy izgat.

És abban igazad van hogy ritka mint a Koi ponty, de vannak, csak vadászni kell rájuk..🙃

Nem pontoztalak le!

nov. 7. 13:16
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is az érett nőkre gerjedtem egész életemben, szerintem ez teljesen oké.

F

nov. 7. 13:52
 16/26 anonim ***** válasza:
28%
Nem az egyéni izlés a ciki, hanem az itt vergődő ronda 40-50-es nők, akik besértődnek azon, hogy nem néznek ki jól, nem kellenek senkinek, de itt megadatik nekik a piros X lehetősége. Én nem csesztetem a 45+ os nőket, elfogadom olyannak amilyenek. Viszont azzal ne jöjjenek már hogy hú de mennyi bomba formában grasszáló, feszes, igényes, csinos érett nő van arányaiban a női társadalomban. Attól hogy kozmetika, drága ruhák, megjátszott stílus, attól még baromira távol állnak a jó nő kategóriában. Ha most egyedülálló lennék, hát nagyon kaparnám a fejem, hogy a korosztályomban hol találnék vonzó nőt. A poén kedvéért szétnéztem a neten, talán 100-ból egyre mondom hogy talán, de az sem az a kategória akitől hasra esnék alapból. Látom a kérdést hogy én cserébe ezért mit tudnék adni. Semmi többet mint amit elvárok!
nov. 8. 19:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

16:

Nem tudom, miből gondolod, hogy a 40+-os sértődött nők x-elnek. Fiatal koromban én is a hamvas kemény seggű lányokra gerjedtem,és velük szexeltem. De volt néhány olyan 40+ nő is, akinek megcsócsáltam volna a kegyetlen dudáit. Nem használódik ám el annyira a női test 40 felett, vannak tök izgató nők. Az is számít, hogy sokan ennyi idős korukban is igénylik még a töltést, és nem paráznak a gyerek miatt, van rutinjuk az ágyban.

Akinek a karcsú, modell alkat, vagy az izmos szálkás nő az ideálja, az nem is fog 40 felett ilyen találni, mert 1-2 gyerek után felrakódik a zsír megereszkedik a bőr. De akinek a nőies alkat jön be, az miért ne tuszkolhasson egy kerek seggű, körte cicijű nőt? Sokszor odalent sincs különbség egy 25 éves és egy 45 éves között. Inkább a klimax lehet a buktató.

46F

nov. 9. 08:11
 18/26 anonim ***** válasza:
14%
17. Nem is arra reagáltam amit leírtál! Persze, kinek mi jön be. Inkább az a ciki, amikor egy amorf alakú, fejre ronda nő azzal jön, hogy ő bizony egy bombázó. Jártam én szülői értekezletre, de egyetlen anyuka sem volt aki csak egy picit is jól nézett volna ki. A gyk meg jön azzal hogy mennyi de mennyi ultra bombázó van 45 felett! Én bp-i vagyok, elég sokat mozgok a városban, de még itt is alig látok igényes nőt. Oké, kinek mi az igénye. Az enyém a sportos, vékony, mondjuk úgy hogy 50 éves nő, 20 éves testben.
nov. 9. 08:23
 19/26 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem önbizalom hiányos vagy nem akarok köttötséget típusú pasik kedvenc korosztálya, 40+ -50 éves nők már nem macerálnak azzal hogy gyereket csinálj nekik , a gyerekeik is más nagyok esetleg már ki is repültek. Szexuálisan aktívak tőleg a vállás vagy a puhap9cs férj mellet. Szóval ha még befigyel a nőnél is a megerősítési kényszer hogy még mindig kell a pasiknak akkor nekik is jó hogy a fent megnevezett pasik legyeskednek....

Szerintem

nov. 15. 23:44
 20/26 anonim ***** válasza:
12%
19. Most beszéljünk már a jó nőkről, ne csak a sima nőkről. A jó nők szexuálisan nem aktívak, ők nincsenek rászorulva arra, hogy ott bizonyítsanak. Az átlag nők meg bűn rondák, részvétem azoknak akiknek az átlag nőkre áll fel.
nov. 16. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!