Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka hogy a 40-50-éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy a 40-50-éves, jó karban lévő, érett nők jönnek be?

Figyelt kérdés
30f

nov. 3. 19:56
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
77%
Mert szexuális az a korosztály a legvonzóbb, ez teljesen rendben van 😅
nov. 3. 19:58
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Engem is a 30-as pasik találnak meg 🤷 41 vagyok.
nov. 3. 20:01
 3/26 anonim ***** válasza:
76%

Egyêni ízlés:)

Én is egy 35 évessel kavarok (viszonylag elég jól tartom magam), és nagyon az én korosztályom :)

47N

nov. 3. 20:07
 4/26 anonim ***** válasza:
63%

Vajon mi?

A sok MILF poresz! -.-

nov. 3. 20:08
 5/26 anonim ***** válasza:
68%
Fura, hogy neked fura, hogy a felnőtt nők tetszenek, és nem azon csodálkozunk, sokan miért gyerekekre verik. Fura, hogy egy 40 éves szexi pasi, csak szexi pasi, 40 éves szexi nőre oda kell biggyeszteni az anyuci leírást.
nov. 3. 20:11
 6/26 anonim ***** válasza:
10%
Anyakomplexus, ami totál érthető: a '90-es évektől a szülőknek nevezett személyek már nem megfelelően voltak szülők (lásd: válás, megcsalás, munkanélküliség megjelenése, ezáltal az egyszülős családok elterjedése), így a gyerekeik sem lettek igazán jó szülők.
nov. 3. 20:33
 7/26 anonim ***** válasza:
11%

Nem tudom. De, ha európaiak, akkor egy 25 évessel nem vehetik fel a versenyt.

40-50-es nyugati nőkön azért meglátszik a kor.

nov. 3. 20:36
 8/26 anonim ***** válasza:
62%
Hogy lehet anyakomplexus 10 év? Ekkora cickány vagy?
nov. 3. 21:34
 9/26 anonim ***** válasza:
34%
Az egyik ok lehet, hogy kisebb befektetéssel fel lehet szedni őket, mint egy 30-as csajt.
nov. 3. 21:40
 10/26 anonim ***** válasza:
52%
A könnyű préda illúziója. Kedvesem 47 éves, majdnem minden hónapban betalálja valaki.
nov. 4. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!