Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más mit csinál, ha órákig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más mit csinál, ha órákig, vagy akár napokig nem kap választ?

Figyelt kérdés

Van egy munkahelyi kapcsolatom. Nyitott kapcsolatban élünk mindketten. Viszont borzasztóan rosszul esik, hogy vannak időszakok, amikor órákig, vagy akár napokig nem válaszol. És online van, tudom, hogy ráér. Rámír, kérdezi, hogy mi újság, erre válaszolok, hogy beteg voltam és írok vicceset és olyat is, ami megviselt az elmúlt időszakban ( barátnőm súlyos állapota)… ezek után gyakorlatilag alig reagál valamit. Kér képeket a rendezvényről amin részt vettem, küldöm, de órák óta semmi válasz :(

Ez nekem nagyon fáj, hogy megosztók egy fájdalmas, érzékeny témát és gyakorlatilag figyelmen kívül hagyja…

ma 10:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10, te nem szoktál amúgy beszélgetni a partnereiddel?! Én szoktam. És én is meghallgatom mindegyik nyavajgását is! Amellett, hogy ternszetesen több a pozitív elemény. Amúgy pedig ő kérdezte hogy vagyok, mert szabi miatt nem tudtunk találkozni. Kérdezi, leírom, erre cseszik válaszolni
ma 11:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szard le és keress másik kúrópajtit.
ma 11:40
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Figyelj Babàm!

Nem te vagy a partnere,te csak a szép, cuki làny vagy, akivel lefekszik, amikor ideje engedi vagy úri kedve úgy diktàlja.Te vagy az,aki feldobja a napjait-amikor ő igényli.Egyébként semmi többről nem szól ez.Viszont te szemét hunysz efelett, csak mert önbecsapni

könnyebb.

Tényleg erre van szükséged?!...

ma 11:42
 14/19 anonim ***** válasza:
*szemet hunysz
ma 11:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
11, a hogy vagy sok esetben natúr formaság. Tudod, "jaj de rég láttalak Bélám, hogy van a család?" A kutyát nem érdekli, de valamit illik kérdezni.
ma 11:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Én cserébe mindig meghallgatom őt! És itt nem is arról van szó, hogy nem hallgatna meg, csak szerintem egyszerűen bunkóság bárkivel ezt megcsinalni chaten. Egy baráttal, de haverrel sem. De bizonyára velem van a baj. Mindenestre én sem fogok válaszolni, lekorlátoztam, ne is lássam.
ma 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Juj itt te vagy aki hatalmasat fog koppanni mert többet látsz bele,mint ami. CSAK DUGÓ PAJTIK VAGYTOK! Hiába akarod hogy több legyen. Ő nem akarja. Ezért is nem válaszol neked időben. A másik meg hogy közben másik nővel van elfoglalva komolyabban. Ha ez neked nem tetszik,el lehet ballagni.
ma 12:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Látom egyesek itt élik ki a frusztrációjukat, vagy ennyire unatkoznak…. A troll válaszok teljesen hidegen hagynak. :) szóval kár a gőzért:) aki a kérdésre is képes válaszolni, annak köszönöm :)
ma 13:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Attól még nem lesz troll egy vàlasz, hogy neked nem tetszik és nem ezt akarod hallani...

Nyilván nem bàntani akarlak többek között én sem.Sajnos saját tapasztalat is beszél belőlem.Mi például egyàltalàn nem kommunikálunk,mert úgy vagyok vele: nem futok senki utàn.Köztünk eddig csak egy alkalom történt, semmi több, mégis kötődöm hozzá.Ennek ellenére tudom,mi a pàlya.Neked is jót tenne,ha tisztán làtnàd a helyzetet.Ez erről szól,neki van màshol, màssal egy màsik élete,amit kénytelen vagy elfogadni.

ma 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!