Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én a barátom jelenlétében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én a barátom jelenlétében tudom kiadni magamból a felé való kötődésemet,olyankor nem bírok betelni vele,de amikor nem látjuk egymàst(napokig),akkor meg nagyon rossz érzés kerìt hatalmába,akkor nem érzem magam olyannak,mint amilyen vagyok vele.Ez baj?

Figyelt kérdés

2022. máj. 13. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Első szerelem?
2022. máj. 13. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem így akartad a kérdést:

Én a barátom jelenlétében NEM tudom kiadni magamból a felé való kötődésemet,olyankor nem bírok betelni vele,de amikor nem látjuk egymàst(napokig),akkor meg nagyon rossz érzés kerìt hatalmába,akkor nem érzem magam olyannak,mint amilyen vagyok vele.Ez baj?

2022. máj. 13. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj? Sosem fogod azt érezni nélküle, mint amikor mellette vagy.

Ha jól gondolom egyszerűen csak hiányzik, ez természetes. (Ha nem erről van szó, akkor írd le, hogy miért érzed rosszul magad.)

2022. máj. 13. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Màsodik kommentelő,nem nem ùgy akartam írni,egyszerűen nélküle nincs meg az a tűz bennem.Csak a jelenlétében.1 hónapja vagyunk együtt
2022. máj. 13. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Màs vélemény?
2022. máj. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!