Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha életképtelen vagyok, és holnaptól nem lesz itthon a férjem, mert műtik és a kórházban fog aludni napokig?
Tiszta stressz vagyok. Legalább kaját vett arra az időre, amíg nem lesz itthon. Olyan magányos leszek, nem jön haza csütörtökön, egyedül megyek aludni, egyedül kelek pénteken hajnalban, és aznap biciklivel kell dolgozni mennem, mert hajnalban még nincs tömegközlekedés, olyankor ő szokott vinni autóval. Holnap, csütörtökön mikor hajnalban bevisz melóba autóval, akkor látom utoljára. A kórházba sem tudom meglátogatni mert tömegközlekedéssel 3 óra lenne oda-vissza. Jaj nekem , totál életképtelen vagyok, de nem fizikailag, mentálisan, mert előre stresszelek, előre magányos vagyok...
Egyszer 3-4 éve lelépett osztálytalálkozóra és 2 éjjelt nem volt itthon, akkor ugyanezt éreztem, és most megint...
Ez most komoly? :) Hány éves vagy?
Hazamész csütörtökön, útközben ahol útba esik bemész egy boltba és veszel a) valami mirelit kaját, b) kenyeret, felvágottat meg valami zöldséget. Pár napig elleszel bármelyiken, még ha egyáltalán nem tudsz főzni akkor is. Este házimunkázol valamit, ha nem szoktad hasznàlni, ellenőrizd, hogy minden rendben van-e a bicikliddel, illetve ha nem tudsz hol ebédelni pénteken, csomagolj magadnak szendvicset. Aztán feküdj le korán aludni, hiszen úgyis hajnalban kelsz. Pénteken felkelsz, betekersz dolgozni, az ugyanolyan nap, mint máskor, ledolgozod a napodat, elpanaszolod a kollégáidnak, hogy egyedül vagy. ;) Délután elbringázhatsz valahova vagy szervezhetsz magadnak programot, talàn tudsz telefonálni a pároddal, este veszel egy frissítő fürdőt, aztán olvasgatsz, vagy amit szeretsz csinálni. Ha nagyon magányos lennél, és semmi dolgod, szombaton meg belefér, hogy utazgass 3 órát a kórházba.
Csak ő létezik egyedül férfi a világon????
Érdekes!
Én rohadtul jól meg voltam a férjem nélkül 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Bár vezetek.
De vonatozni is szeretek.
Azért van abban valami mélységesen elszomorító, hogy a férjedet műtik, és nem érte aggódsz, hanem saját magadért.
Ha én megtudnám, hogy ennyi szeretet sincs benned irántam, amint felgyógyulnék, el is hagynálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!