Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik síránkoznak hogy itthon...

Akik síránkoznak hogy itthon nem lehet jól élni azok nem életképtelenek?

Figyelt kérdés

Rengeteg szakmunkást vagy érettségivel rendelkező vállalkozót ismerek akinek a havi 5-6 kiló simán megvan, sokaknak még több is és nem szakadnak össze a munkában.

Egy a közös bennük: Tudják hogy kell pénzt csinálni és értenek ahhoz amit csinálnak.

Aki meg egyetemet végez zsebpénzért robotol és azt se tudja merre induljon.

2019. márc. 19. 09:00
1 2
 1/13 anonim válasza:
Örülj neki, legalább csak életképesek fogják neked megtermelni a nyugdíjt. :) De én nem leszek köztük, az biztos.
2019. márc. 19. 09:03
 2/13 anonim ***** válasza:

Rühellem már én is, komolyan jobban irritálnak ezek az emberek a politikusoknál is.

"jáj nem lehet megélni"

És akkor kiderül, hogy dohányzik, meg a legdrágább kajákat veszi, de a fizetése a béka segge alatt van. Aztán mondod neki, hogy figyu, vágjál vissza kicsit ezekből a dolgokból és marad pénzed, akkor te vagy a hülye, hogy mit mondod meg neki, hogy mit csináljon.

A nyugdíjas apám is elissza a pénzt, meg elcigizi, mert mióta nyugger lett semmi dolga nincs, de állandóan siránkozik, hogy kevés a nyugdíja.

2019. márc. 19. 09:03
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

Van benne valami,èlhetetlenek.

Meg rinya megy csak kifogàssal mixelve.

Tanulnak mindenfèle èrtelmetlen szakokon,persze ràjön nem jó,de ,,majd lesz valahogy alapon" elvègzni aztàn koppan az ember,desszertnek mindenki hibàs,oldja meg a kormàny,tehàt felelőssègvàllalàs nuku.

Önfejlesztès nagyon el kellene plusz piackèpes szakma, es nyelv vagy nyelvek.

2019. márc. 19. 09:06
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
de azok, de hisztizni egyszerűbb mint tenni valami a sikerért...
2019. márc. 19. 09:09
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

3-as, persze, önfejlesztés. Amikor két fűszálat nem hajlandóak keresztbe tenni azért, hogy jobb legyen.

Miii??? Utazni kell 50km-t egy jobb állásért? Azt már nem, inkább marad a szarban.

Micsodaaaaa? 250ezer egy tanfolyam, aminek elvégzésével 30%-al nagyobb fizetést kérhetnék? TÚL DRÁGA, ÉN EZT KI NEM FIZETEM (közben ott lóg a cigi a szájában, meg zabál a mekiben hetente 3x).

Kifogások, mindig, mindenhol, megkockáztatom, hogy az ország kb. 60%-a életképtelen senkiházi, aki állambácsitól várja a csodát, de ő nem hajlandó semmit tenni azért, hogy neki jobb legyen, viszont kitűnően tud okolni másokat a saját nyomorultsága miatt :D

2019. márc. 19. 09:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Persze 5-ös tudom èn.

KifogàsAgyarorszàgon ez megy,tökèletesen leìrtad.

Ki nem fizeti de a sörike,cigike ott van azèrt napi 2 dobozzal is ami havonta 72000 HUF az èvente 864.000.

Es igen oldja meg a kormàny, oldja meg Viktor, Mèszàros Lőrinc, mindenki hibàs ők az àldozatok.

Nagyon jòl ìrtad.

Èn szakmai karrieremre meg fejlődèsre ha nem költöttem el màr 10 milliòt vagy többet akkor egyet sem.

2019. márc. 19. 09:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Mondok jobbat. Rahedli tanfolyam van, amire lehetősége van az embernek elvégezni INGYEN, vagy kaució mellett.

Amiből olyan állása lehetne, hogy besz@rás.

Sajnos igen, ezek az emberek rohadt életképtelenek. Negatív, önsajnálkozó tudatlan személyek, akiktől jobb távol tartanod magad.

2019. márc. 19. 09:49
 8/13 anonim ***** válasza:

7-es totál igaz,és ez sajnos Agyarország 90%-a akikről beszélsz sajnos.

Nagyon jól látjátok.

Ezt balázskáknak kellene olvasni ezeket a válaszokat,meg a Mr és Miss Kifogásoknak.

2019. márc. 19. 09:52
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Azert, mert a legtobb ember nem keres 5-600 ezret, nincs lehetosege tovabbkepezni magat, aminek ezer oka van, es nektek ahhoz mondjuk semmi kozotok, mert valakinek mondjuk beteg az anyja/apja akarkije allandoan kezelesekre hordja, mert ismetek ilyet is. Plusz ok, hogy nem mindenkinek tetszik az, hogy felmegy egy lyukba rohadni Pestre, csak azert, mert ott tobb a fizetes. Nem, nem vagyunk egyformak. Egyebkent egyet ertek a cigis peldaval, de sokan ukran cigit szivnak ami nincs tobb, mint havi 15-20 ezer. Rendben, az is kiadas, de elhihetitek sok embernek nem azon fog mulni minden. Sok melos jol keres, bizony, ismerek en is acsokat, komuveseket akik az altalad emlitett osszegekert dolgoznak, viszont csak hetvegente jarnak haza. Az szerinted jo? Hogy nem latja normalisan felnoni a gyermekeit? Nem, kepzeld ok nagyon nem szeretik. Vagy egy kamionsofor, aki nemzetkozizik, es igen ok is megkeresik az 5-600-at, de a gyermekeit messenger videohivason latja csak. Igen, vannak olyanok, peldaul infosok akik siman keresnek ennyit, azt is tudom, es elhiszem. En is elegedett vagyok a fizetesemmel, nem dohanyzok, es nem koltok semmi butasagra, de teny, hogy a kormany egy kicsit megmozdulhatna annak erdekeben, hogy jobb legyen a helyzet. Kedves kerdezo, ha a te fizetesed is jo es rendben van, akkor ne vajkalj mas eleteben, akik sirnak azok had sirjanak, te meg orulj annak, hogy neked es a kornyezetednek jo. Szep napot mindenkinek.
2019. márc. 19. 09:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Mondom ez mind mind kifogás, mindig lehet tanulni.

Olvasd el ezt 9-es tessék:

[link]

Ő cselekedett és nem várta,hogy a ,,kormány megmozduljon", mert nem fog,ezt jobb ha elfogadjátok minnél előbb.

De aki a kormányra vár az csak győzzön várni.

2019. márc. 19. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!