Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha ön most lenne fiatal...

Ha ön most lenne fiatal milyen pályát választana? Itthon maradna?

Figyelt kérdés

2019. márc. 8. 19:22
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
80%
Húznék ki nyugatra .
2019. márc. 8. 19:29
 2/21 A kérdező kommentje:
Értem. De mit tanulna, milyen pályára menne?
2019. márc. 8. 19:30
 3/21 anonim válasza:
70%
Nyelvet tanulnék, nemzetközi kapcsolatok, talán tolmács.
2019. márc. 8. 19:45
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
Piacképes diplomával itthon is kolbászból van a kerítés. Aki meg nem akar tanulni és se szakmát szerezni annak nyugaton se lesz abból.
2019. márc. 8. 19:53
 5/21 anonim ***** válasza:
50%
Valami szakmát tolnék aztán irány nyugat amint elmúltam 18.
2019. márc. 8. 19:56
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanúgy kimennék Nyugatra, mint ahogy tettem, és ugyanígy gépeszmérnüki diplomával, ahogy tettem.
2019. márc. 8. 19:58
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
*gépészmérnöki
2019. márc. 8. 19:58
 8/21 anonim ***** válasza:
28%
Prosti lennék mint ahogy vagyok is
2019. márc. 8. 20:02
 9/21 anonim ***** válasza:
92%

Ne önözzünk már egy anonim netes fórumon. Ez már a '90-es évek közepén is a netikett része volt, mikor még azok se internetet használtak a netes kommunkációra, akik egyébként már akkor is fórumoztak, csak internet nem volt még szinte senkinél, hanem egyéb modemes hálózatok voltak :P

Egyébként én mai fejjel lehet, hogy kimennék pár évre némi tőkét gyűjteni, de alapvetően a jövőt itthon képzelném el, ha ugyanazok a feltételek lennének meg, mint fiatal éveimben. Nekem már annak idején is megvolt a saját lakásom itthon, Pesten, amit csak én használtam, azóta ennek az értéke csak megsokszorozódott, szóval annál inkább itthonra terveznék, ha most is adott lenne és nem egy batyuval kéne kimennem szerencsét próbálni.

Az nem változna, hogy továbbra sem olajban, faforgácsban túrva akarnám keresni a kenyeremet mint ahogy akkor sem, szóval valami piacképesnek mondható diplomát leraknék ugyanúgy, ahogy annak idején tettem. De ha változtatni lehetne fiatalon a mai eszemmel, akkor inkább a matematikai, műszaki készségeim fejlesztésére helyezném a hangsúlyt akkor, amikor még könnyen tanulható. A matek sajnos pont egy olyan dolog, hogy hiába nem lennél hülye hozzá, egymásra épül, szóval ha az alapokat nem tanultad meg jól, akkor hülye leszel belőle később is, még ha a háztartási összeadás-kivonással nincs is baj. Na ezen változtatnék mai fejjel, ha lehetne.

2019. márc. 8. 20:08
 10/21 anonim ***** válasza:
74%
Fogalmam nincs, a mai napig nem tudom mi lenne az a foglalkozás amit szívesen csinálnék...
2019. márc. 8. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!