Ha ön most lenne fiatal milyen pályát választana? Itthon maradna?
Figyelt kérdés
2019. márc. 8. 19:22
21/21 anonim válasza:
Bár én még fiatalnak számítok (talán?) ha elölről kezdhetnék mindent, akkor biztosan nem mennék egyetemre, sőt sima gimnáziumba sem, hanem kitanulnék valamilyen normális szakmát és később ebből kiindulva ha nagyon szükségét érezném akkor jelentkeznék valamilyen felsőoktatási képzésre.
Valamilyen elektronikai, gépészeti szakmát választanék az szinte biztos, de lehet, hogy informatikait.
Amit nagyon megbántam, hogy elpazaroltam 4 évet az életemből egy totál fölösleges egyetemi képzésre. Nagyon sokat megadnék érte, ha visszacsinálhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!