Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha életképtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha életképtelen vagyok, és holnaptól nem lesz itthon a férjem, mert műtik és a kórházban fog aludni napokig?

Figyelt kérdés

Tiszta stressz vagyok. Legalább kaját vett arra az időre, amíg nem lesz itthon. Olyan magányos leszek, nem jön haza csütörtökön, egyedül megyek aludni, egyedül kelek pénteken hajnalban, és aznap biciklivel kell dolgozni mennem, mert hajnalban még nincs tömegközlekedés, olyankor ő szokott vinni autóval. Holnap, csütörtökön mikor hajnalban bevisz melóba autóval, akkor látom utoljára. A kórházba sem tudom meglátogatni mert tömegközlekedéssel 3 óra lenne oda-vissza. Jaj nekem , totál életképtelen vagyok, de nem fizikailag, mentálisan, mert előre stresszelek, előre magányos vagyok...

Egyszer 3-4 éve lelépett osztálytalálkozóra és 2 éjjelt nem volt itthon, akkor ugyanezt éreztem, és most megint...

júl. 10. 20:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ha az én férjemet műtenék, szabit vettem volna ki arra a napra és mellette lennék, majd hazamennék, akár 3óra utazást is bevállalva. Bár én életképes vagyok, 6 éve pici gyerekkel maradtam egyedül, a jogsi volt az első amit megcsináltam, aztán plusz szakmák stb.

Remélem tényleg csak kamu ez a kérdés.

júl. 11. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!