Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném megkérni az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném megkérni az itteni nőket, magyarázzák el nekem, hogy ez miért rossz dolog?

Figyelt kérdés

Ha 35 éves férfiként lehetőségem adódna választani egy 18 éves és egy 38 éves nő között, majdnem minden esetben a 18 éveset választanám.

Kérlek magyarázzátok el, hogy ez miért rossz választás? Miért vagyok emiatt egy borzasztó gusztustalan és beteg ember?

okt. 30. 17:25
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
#45 azt a kommentet nem én írtam, a valaszommal arra utaltam, hogy ilyen felmérés nincs (reprezentatív biztos nincs). Ahonnan lehet ilyet tudni, hogy ha az ember rendszeresen beszél más emberekkel.
okt. 31. 19:14
 52/58 A kérdező kommentje:

Hát összejönnénk és hát lenne jó sok szex. Meg kicsi ugye a péniszem, a szűk pincija jobban ki tudna elégíteni. Minden alkalommal, amikor találkoznánk, dugnánk egy jót. Gumival persze, meg betenném az ágy mellé előre a szilviát is azt már megtanultam, hogy az jó ha van mert rendes tiszta vagyok nem szeretem ha olyan lesz az ágynemű érted

okt. 31. 23:00
 53/58 anonim ***** válasza:
51: Én se tudok ilyenről, de abban a kommentben állítja a hozzászóló, hogy van. Tehát engem az érdekelne, ha ismer ilyet, szeretném látni.
nov. 1. 00:22
 54/58 anonim ***** válasza:

52: De amíg nem ismered, nem tudhatod, őt érdekli-e a szex egyáltalán.

És azt se, hogy ha érdekli, választana-e téged.

Az életmódját se ismered.

Azt se, hogy a szülei nem tiltanák-e el tőled.

Én 18 évesen olyan elfoglalt voltam, aludni nem volt időm.

Mi van, ha orvosira megy, és így soha többé nem lesz 1 óra szabadideje a hivatása mellett?

És van-e helyszíned, negatív STD-teszted?

És 30 évig ezt akarnád vele csinálni?

És ő is veled?

Azt tudod, hogy apa lehetsz akkor?

Vagy volt vaszektómiád?

nov. 1. 00:25
 55/58 anonim ***** válasza:
Mit szilviázol, nincs törölköződ, pindúr pandúr?
nov. 1. 00:39
 56/58 anonim ***** válasza:
52: na, most derült ki 100%-osan, hogy az a típusú hülye szerencsétlen pasika vagy (nem, nem férfi szint), aki semmit nem tud a női biológiáról. A punci szűksége nem a kortól függ (és nem is attól, ki hány férfivel dugott). Lehet valaki szűzen is olyan, hogy a szüzesség elvétele után is harangozik benne vki, akinek olyan vastag a farka, mint egy virslinek, és lehet vki 40 évesen is szűk. Ez egyszerű biológia.
nov. 1. 06:54
 57/58 anonim ***** válasza:
Nem vagy beteg, csak a nők irigykednek a fiatalabbra, főleg ha ráébrednek, hogy 38 körül már esélyes, hogy lefőtt a kávé, hamar ott lesz a nagymamatest, gyereket se biztos, hogy tud szülni.
nov. 1. 08:13
 58/58 anonim ***** válasza:
54-es, biológiai szempontból sokkal előnyösebb, ha egy 18 évet lesz állapotos, mint ha egy 38 éves.
nov. 1. 08:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!