Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni az itteni nőket, magyarázzák el nekem, hogy ez miért rossz dolog?
Ha 35 éves férfiként lehetőségem adódna választani egy 18 éves és egy 38 éves nő között, majdnem minden esetben a 18 éveset választanám.
Kérlek magyarázzátok el, hogy ez miért rossz választás? Miért vagyok emiatt egy borzasztó gusztustalan és beteg ember?
Hát összejönnénk és hát lenne jó sok szex. Meg kicsi ugye a péniszem, a szűk pincija jobban ki tudna elégíteni. Minden alkalommal, amikor találkoznánk, dugnánk egy jót. Gumival persze, meg betenném az ágy mellé előre a szilviát is azt már megtanultam, hogy az jó ha van mert rendes tiszta vagyok nem szeretem ha olyan lesz az ágynemű érted
52: De amíg nem ismered, nem tudhatod, őt érdekli-e a szex egyáltalán.
És azt se, hogy ha érdekli, választana-e téged.
Az életmódját se ismered.
Azt se, hogy a szülei nem tiltanák-e el tőled.
Én 18 évesen olyan elfoglalt voltam, aludni nem volt időm.
Mi van, ha orvosira megy, és így soha többé nem lesz 1 óra szabadideje a hivatása mellett?
És van-e helyszíned, negatív STD-teszted?
És 30 évig ezt akarnád vele csinálni?
És ő is veled?
Azt tudod, hogy apa lehetsz akkor?
Vagy volt vaszektómiád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!