Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim nem érti mi rossz van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem érti mi rossz van abban, ha tárkeresőn van? Hogy magyarázzam el neki?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától nem érti, sehogy...
2010. jan. 27. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
és ha te is felregisztrálnád magad örülne
2010. jan. 27. 20:59
 3/13 A kérdező kommentje:
De úgy fáj, hogy ilyen suttyó!
2010. jan. 27. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az h nem érti, hanem az h ő márpedig fent akar lenni és kész. Tedd fel magad te is, és nézd meg mit szól majd hozzá.
2010. jan. 27. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

regizz teis, és néha kamuból mondjad neki, h mész ezzel és azzal találkozni. de csak akkor ha ő is szokott ilyen.

ha nem akkor egyszerűen csak regisztrálj teis.

de amúgy ha a barátod ebben nem látja a rosszat, akkor kár is vele lenned, mert valszeg nemte vagy neki álmai nője, és előbbutóbb úgyis elfog hagyni.

2010. jan. 27. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm is így járt, és megismerkedett (direkt) a saját pasijával, egy kitalált néven. A pasi találkozni is akart vele. Akkor bukott le a lány, amikor a srác gépén lépett be a kitalált névvel. A kapcsolat semeddig sem tartott. Tulajdonképpen azért van fenn, mert téged nem tekint végleges vagy hosszútávú megoldásnak.
2010. jan. 27. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Elég kretén barátod van, és nem becsül téged.Dobd...
2010. jan. 27. 21:32
 8/13 anonim válasza:
Neked nem kell reggelned, a bosszú lóf.szt sem ér. Az ilyen embereket dobni kell.
2010. jan. 27. 21:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Dobd a p*csába. Milyen görény már az ilyen?
2010. jan. 28. 07:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttem a barátnőmmel Ő is fent maradt. Szintén nem értette mi ezzel a baj. Azt mondta, hogy visszajelzésekre vágyik, hogy szép és csinos. Nem válaszol a levelekre ,csak elolvassa Őket. Hát kúva jól esett, miután udvaroltam meg bókoltam neki teljes szívemből :(

Nagy nehezen törölte magát, de nehezen felejtem el az ilyesmit :S Tudom milyen érzés. Mondtam, hogy ez olyan mintha nyilvánosan nők dugdosnának kacsintgatva cetliket a zsebembe amiket utána magamban olvasok el. Ki tudja miket írtak neki, ilyen f@szhúzgáló, állnéven regisztrált, bÚzigyerekek...

2010. jan. 28. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!