Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni az itteni nőket, magyarázzák el nekem, hogy ez miért rossz dolog?
Ha 35 éves férfiként lehetőségem adódna választani egy 18 éves és egy 38 éves nő között, majdnem minden esetben a 18 éveset választanám.
Kérlek magyarázzátok el, hogy ez miért rossz választás? Miért vagyok emiatt egy borzasztó gusztustalan és beteg ember?
Ahogy maga a kérdező is itt megerősítette, a férfiak nem azért akarnak rámenni az erősen underage lányokra, mert azok vonzóbbak a felnőtt nőknél, hanem azért, mert valamilyen komplexusuk, önbizalomhiányuk van, és azt hiszik, egy sokkal fiatalabb lány mellett ez a rossz érzésük lecsökken.
A kérdezőnek elárulom: nem így lenne. Ha bajok vannak a fejedben, szakember kell, nem egy lányodlehetnekorú szexpartner. Csak még jobban beégnél előtte, mikor rájön, hogy lúzer vagy.
Nem csak komplexusuk van az ilyen fasziknak, hanem alapból lúzerek. Egy gyerek meg nyilván buta ahhoz, hogy ezt átlássa, őt meg lehet etetni valami hülye dumával, meg kap mondjuk két gombóc fagyit csokireszelékkel, azzal elvan. Amúgy ezeket a kérdéseket sosem nők, hanem férfiak írják ki - ez egyszerű provokálás. Azt akarják látni, hogy mindenki kéztördelve rinyàl utánuk - de épp azért kell nekik egy kisiskolás, mert ilyen értelmi szinten vegetálnak.
Nagyon sok a mentálisan zavart férfi, ez az ilyen oldalakon is tisztán látható.
Ez pont hogy sokkal jobban fogja zavarni a külsőségekre hajtó tinit, mint az érett harmincast, akinek ez kb az utolsó helyen van a fontossági sorrendben. Vagy rajta sincs, mert ő már a belső értékre hajt.
Ja vagy neked olyanod nincs, hát az szomorú...
Meg még az is benne van, hogy szeretem a szép és új dolgokat.
Pl. cipőből is mindig újat veszek, használtat nem veszem meg. Meg alsógatyából is.
#28 sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de esetedben teljesen mindegy, milyen nőt akarsz, mert semmilyen nem lesz.
Értjük, hogy a kérdésedet az unalom szülte, de harminc akárhány évesen itt tartani, mondjuk úgy, roppant kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!