Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni az itteni nőket, magyarázzák el nekem, hogy ez miért rossz dolog?
Ha 35 éves férfiként lehetőségem adódna választani egy 18 éves és egy 38 éves nő között, majdnem minden esetben a 18 éveset választanám.
Kérlek magyarázzátok el, hogy ez miért rossz választás? Miért vagyok emiatt egy borzasztó gusztustalan és beteg ember?
Felőlem nyugodtan, csak hát kérdés, mi a cél. Általános esetben egy 18 éves nem igazán tud szellemi partnere lenni egy 38 évesnek, mert még éretlen, gyerekes. Ha mégis, akkor vagy a lány kivételesen érett a korához képest, vagy a férfi meglehetősen visszamaradott. Nyilván, ha csak szex a cél, akkor ez nem szempont és teljesen érthető a választás. Legalábbis esztétikai szempontból, az közel sem biztos, hogy a 18 éves lány jobb lesz az ágyban, mint egy 38 éves. Sőt.
36N
Nem rossz dolog. miért lenne, ha a 18 éves is viszonozza a dolgot.ez lényeges. Mindenki olyan párt választ magának, amilyet csak akar, vagy pontosabban amilyet tud szerezni. Szerencsésnek kell lenni.
Engem nem zavar ha ilyen nagy a korkülönbség, van akit igen.
Meg van, akinek az idősebbek, van akinek a fiatalabbak jönnek be, vagy mindkettő :D
38:
Ő itt Marjai Judit, filterrel.
60 éves.
Ő meg itt Marcellina, 71 éves. Filter nélkül.
Szerinted ha lenne rajta filter?...
Ma már nem tudod, mi az igazi és mi nem.
Amit küldtél egyértelműen erősen filterezett és szerkesztett kép, talán modellje sincs, vagy ha igen, akkor egy 69 éves néger férfi. XD
De közelebbit tudnánk mondani, ha elmondanád, mi lenne a tartalma a párkapcsolatnak, miket szeretnél vele közösen megvalósítani mondjuk a következő 30 évben.
"Ha 35 éves férfiként lehetőségem adódna választani egy 18 éves és egy 38 éves nő között, majdnem minden esetben a 18 éveset választanám."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!