Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni az itteni nőket, magyarázzák el nekem, hogy ez miért rossz dolog?
Ha 35 éves férfiként lehetőségem adódna választani egy 18 éves és egy 38 éves nő között, majdnem minden esetben a 18 éveset választanám.
Kérlek magyarázzátok el, hogy ez miért rossz választás? Miért vagyok emiatt egy borzasztó gusztustalan és beteg ember?
Mer generációs különbség és a 18 éves túl fiatal is.
Általában akik nem komolyat keresnek vagy egy komolyabb nőnél esélyük sincs azok választanak jóval/ilyen fiatalt maguknak...nagy részük még naív és nincs olyan elvárasuk mint egy pl 30 évesnek.
De te dolgod...senkinek nincs hozzá köze.
N 32
Kihasználod a kislányt. Nyilván éretlen vagy, sikertelen, életképtelen. Nem teszel le semmit az asztalra. Egy veled egykorú nő tisztában van azzal, mit kellett volna már elérned. Egy 18 évest még tudsz szédíteni.
A 18 éves lány pár éven belül érettebb lesz, mint te, és rájön, hogy lúzer vagy.
Beteg vagy gusztustalan, ezek igazából nem jó szavak. Kihasználod valakinek a tapasztalatlanságát és a naivságát. Nem tudom, mi erre a szó. Mint mikor mondjuk 50 forinttal többet kapsz vissza valahol, és elsunnyogod, és ez életed eseménye.
Már régen rossz, ha ezt magyarázni kell.
Úgysem fogadná be az agyad, akármit mondana bárki.
Válaszd akkor, azzal lehetne családot tervezni, de bár kétlem, hogy te családot akarnál, ha 35 évesen ilyen szinten van az agyad.
Kövezzenek meg, de nekem egyik se bejövős.
30 vagyok, 38 hozzám már túl idős (legtöbbször érthetően már olyat keres, akivel családot tud alapítani, én meg még a lakásom felújításán ügyködök, pár év múlva gondolkodnék családban, neki az meg már késő)
A 18 meg túl fiatal, éretlen fejben. Intellektuálisan a többségük nem fog feltölteni engem.
Szóval ideális az lenne, ha olyannal botlanék össze, aki a huszas éveiben jár, kellően érett, de van ideje is ismerkedni és nem instant akar családot.
1 senkit nem érdekel, hogy kivel kuffantasz és te sem tartozol magyarázattal senkinek
2 mindenki azt gondolhat rólad, szabadon, amit akar és nem tartozik magyarázattal neked
Kérdező, őszintén.
Neked a valóságban van erre lehetőséged, hogy csak úgy válogass a jobbnál jobb nők közt 18-38 éves korig?Mert ha nem, akkor alapból nem értem mi a kérdés...
De hozzád egy 25 éves is pont nagyon fiatal egyébként, azt meg senki nem mondta, hogy nálad öregebb nőkkel kötelező ismerkedned.
Na mindegy! Itt az a kérdés, hogy te mégis mit remélsz egy kapcsolattól?
Ha neked megfelel az, hogy kipénzelsz egy 18 évest, aki 1-2 éven belül otthagy, az a te dolgod.Arra viszont számítani kell, hogy manapság az emberek igencsak 24-25 éves korukig otthon laknak, tehát a szülők is bele fognak szólni a 18 éves dolgaiba.Az a mai világban "gyerek".
Hozzájuk biztos nem mehetsz majd, hozzád meg ő majd akkor megy, ha a szülei elengedik.Mert hát ők tartják el, náluk lakik.
Alapvetően nem az sztem, amennyiben:
- a 18 éves erre vevő
- a 35 éves korrekten közli a 18 évessel, hogy mit akar, miért és hogyan
Mert sajnos a tapasztalat az, hogy a legtöbb ilyen esetben nem arról van szó, hogy tervezetten tartós, komoly kapcsolat mindkét fél részéről, vagy korrekten lefektett sugar kapcsolat, vagy korrekten lefektetett egyéjszakás numera.
Hanem a 35 évesnek csak a szűk punci kell meg egy dugópajti, de elhiteti a 18 évessel, hogy mennyire szereti, mennyire a személyisége érdekli, még teszi is az agyát, hogy "mennyire érett vagy a korodhoz képest", behülyíti a csajt, aztán pár dugás vagy 1-2 év "kapcsi" után dobja, mert mégsem a személyiség volt vonzó, hanem a kislányosabb arc meg a szűk puncika, és máris dobja egy kevesebbet futott modellért. Sokkal korrektebb lenne a dolog, ha őszintén megmondaná, hogy "figyi, valószínűleg 5 év múlva már keresek egy nálad fiatalabbat, ha ki akarod élvezni ezt az időt velem, lelked rajta" vagy már előre megmondja, hogy ez laza kapcsolat.
Mert azért, ha nem a szűk punci meg talán gondtalan cserfesség (azért, mert az illető csaj életében leggyakrabban az volt az addigi legnagyobb trauma, hogy a kedvenc K-Pop csapatának a tagjait besorozták, és nincs még az életben semmilyen felelőssége) lenne az egyetlen mérvadó, akkor találna korabeli nőt is az adott férfiú, aki szimpatikus lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!