Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnőm csomagolóként dolgozik, hogy mutassam be így az elit családomba?
Negatív megjegyzéseket nem kérek, köszi a megértést!
A történet:
Tanult családból származom, osztályelső, sokra viszem az életben, ahogy apám is tette.
Lényeg, hogy megismertem egy tüneményes lányt, pár hónapja járunk és a karácsonyi vacsorán szeretném bemutatni.
Tudom, hogy milyenek a szüleim, korábbi 2 barátnőm is kifaggatták, kicsit kellemetlen. Első kérdésük, hogy mit dolgozik...
Hogy csomagoló szerintem el se tudnának képzelni egy ilyen barátnőt mellettem. Okos egyébként, csak sajnos a diplomája semmit nem ér, és jóval többet keres így, mintha a szakmájában dolgozna, mert az tömegszakma. Viszont előre félek, hogy előítéletesek lesznek, nemcsak a szüleim, barátaim is.
Köszönöm a normális válaszokat!
Mondd meg a lánynak, hogy egy tapló családod van, úgyhogy inkább megkíméled őt tőlük, a szüleidnek meg azt, hogy nem akarod, hogy a lenéző viselkedésükkel elrémisszék a lányt. Aztán ha véletlenül együtt maradtok hosszú távon, majd max bemutatod az esküvőn őket egymásnak. Ez lenne a legkínéletesebb ilyen "tanult és elit" családdal, akik éppen parasztok.
Amúgy a karácsonyi bemutatást felejtsd el. Borzalmas ötlet. De nyilván elég tanult vagy, hogy rájöjj, mi a gond vele. Ja, nem.
31. Nem hiszem, hogy baj lenne a karácsonyi összejövetellel. Szép, meghitt ünnep. Elvégre már beletartozik a családi képbe. Most hagynám ki? Az lenne hülyeség.
32. Nem én kezdtem. Egészségedre, bár most az én történetemről lenne szó, nem a tiedről.
Már a történet elején többet mondtál, mint amit írtál...
"Tanult családból származom, osztályelső, sokra viszem az életben, ahogy apám is tette."
Bízom benne, hogy a csaj talál egy normális pasit magának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!