Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratnőm csomagolóként dolgozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnőm csomagolóként dolgozik, hogy mutassam be így az elit családomba?

Figyelt kérdés

Negatív megjegyzéseket nem kérek, köszi a megértést!

A történet:

Tanult családból származom, osztályelső, sokra viszem az életben, ahogy apám is tette.

Lényeg, hogy megismertem egy tüneményes lányt, pár hónapja járunk és a karácsonyi vacsorán szeretném bemutatni.

Tudom, hogy milyenek a szüleim, korábbi 2 barátnőm is kifaggatták, kicsit kellemetlen. Első kérdésük, hogy mit dolgozik...

Hogy csomagoló szerintem el se tudnának képzelni egy ilyen barátnőt mellettem. Okos egyébként, csak sajnos a diplomája semmit nem ér, és jóval többet keres így, mintha a szakmájában dolgozna, mert az tömegszakma. Viszont előre félek, hogy előítéletesek lesznek, nemcsak a szüleim, barátaim is.

Köszönöm a normális válaszokat!

okt. 30. 16:59
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Mi baj a helyesírásommal? Bizonyára jobban írok helyesen mint te. Külalak itt nincs is. Butalibaaa
okt. 30. 17:19
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Elit a felső 10 ezer kb. Aligha nem tartoztok ti ebbe.

Amúgy hány éves vagy?

Közlöd hogy szereted és csomagoló és kész.

Nekem dolgozik egy kiscsaj (takarít) a párja meg jogász...az egész család. Mégis szeretik a csajt.

Ha ennyire beszűkültek a szüleid és te azon agyalsz mit hogyan közölj / hogy reagálj le...akkor nem biztos hogy a csajnak húzni kéne az idejét.

N 32

okt. 30. 17:33
 13/36 anonim ***** válasza:
51%
Mivel foglalkozol?
okt. 30. 17:44
 14/36 anonim ***** válasza:
85%

Elit család, aztán a kedves fiuk nem tanulta meg az iskolában, hogy a vesszőket hogyan használjuk. Meg "bemutatom a családomBA" (nem "bemutatom a családomnak" vagy "bevezetem a családomba"...). Emiatt inkább szégyenkeznék.

Amúgy meg attól felnőtt egy férfi, hogy nem hugyozza össze magát attól, hogy anyu vagy apu csúnyán néz rá, és megmondja a szemükbe, hogy lesznek szívesek kulturáltan kezelni a nőt, akit szeret.

okt. 30. 17:51
 15/36 A kérdező kommentje:

Miért, mi baj a vesszőkkel?

Neked is egy tanács. Nem túl nőies az, ahogy kifejezed magad. Legyél kicsit nőiesebb. Úgy beszélsz, mint egy hapsi.

okt. 30. 18:01
 16/36 anonim ***** válasza:
91%

Ide mondjuk kellene egy vessző: "Bizonyára jobban írok helyesen mint te. ". Na jó, segítek: a mint szó elé.

Hála a jó égnek nem vmi stepfordi feleség vagyok / leszek, ahol csak tüncimüncisen lehet beszélni (sőt, leginkább ne is mukkanjon meg, ugye? :D). A párom legalább imád és büszkén felvállal.

okt. 30. 18:04
 17/36 anonim ***** válasza:
70%
Dikkmooooo ez a kérdés 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
okt. 30. 18:09
 18/36 anonim ***** válasza:
28%

Sok értelmiségi szereti még a c.gó pr.stikat is.

Ilyenek a pasik.

Mindegy mi vagy ki a nő.

okt. 30. 18:10
 19/36 anonim ***** válasza:
84%

Mondjad meg a szüleimnek,hogy viselkedjenek rendesen, vagy tán örökre egyedül akarsz maradni, mert nekik senki sem tetszik ???

Most ez a munkája,lehet hamarosan talál valamit, ami jobb.

Mondd meg ezt a szüleidnek, ha nem akarják elfogadni, akkor inkább a barátnőddel karácsonyozz, aztán majd rájönnek.

okt. 30. 18:13
 20/36 anonim ***** válasza:
61%
Szakíts vele, elvégre szégyelled a szüleid előtt és annyi sincs benned, hogy kiállj a szüleid "szúrós tekinteteivel" szemben.
okt. 30. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!