Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az "elittárs" az mitől elit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "elittárs" az mitől elit társkereső? Attól hogy meg kell adni az iskola végzettséget?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Drága az előfizetése
2016. okt. 9. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Kellett egy jó szlogen ,hogy elkülönüljenek a kismillió másiktól. De ugyanúgy mehet oda is 5 általánosos Jóskagyerek is regisztrálni.
2016. okt. 9. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Marketingszöveg,semmi más. Maga az Elittárs is ugyanolyan hasznavehetetlen és semmit nem érő húspiac, mint a többi többszáz társkereső (de nem találó) oldal, csak itt még le is húznak zsetonnal.

Kerüld el jó nagy ívben, minél messzebb!!!!!

2016. okt. 9. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Nem mindegy? Ez a neve és kész.
2016. okt. 9. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Igen. Régebben még "diplomás társkereső" néven is futott, csak aztán elárasztották azok a felhasználók (főleg nők), akiknek nincs diplomájuk, de diplomás társat kerestek.
2016. okt. 9. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Mert attól, hogy valaki oda regisztrál, különlegesebbnek érzi magát. Még is csak egy olyan helyre regizett, ahol "elit" emberekkel vannak körülvéve.
2016. okt. 9. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Marketing :)

Viszont valóban abban különbözik a többi társkeresőtől,hogy nagyon sok diplomás tagja van. Meg hallottam róla, hogy van személyiségtesztje is, meg minden ilyen csodaszolgáltatása, de nem tudom igaz, vagy sem, én nem vagyok és nem is voltam fent.

Egyébként mindenhol vannak diplomások, mármint más társkeresőn is van iskolai végzettség rubrika, ahol a képzettség szintjét lehet megadni.

2016. okt. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!